Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

Zsuzsi nyilvános fogyása

Szerző:

Zsuzsi fogyását követheted nyomon, aki a 65 kilójából szeretne lefaragni. A Diet Maker-en időről időre elindul egy nyilvános fogyás, ami bemutatja és bebizonyítja, hogy mi is a fogyás valódi titka, mit kell csinálni, és te is képes vagy erre, ha hajlandó vagy tenni is érte.

Zsuzsi nyilvános fogyása, dietmaker

Az elkövetkező hetekben hónapokban Zsuzsi fogyását követheted nyomon. Láthatod, hogy alakul át a teste és, hogy születik egy új ember belőle. Mikor tükörbe nézet nem volt boldog a külsejével, nem az a test köszönt vissza, amit elvárt volna magától. Ennek ellenére szerencsésnek mondhatja magát, mert nem várta meg, amíg több 10 kiló legyen rajta, hanem idejében lépett! Én pont ebben fogom őt segíteni a saját módszereimmel, és mindig megkapja a támogatásomat.

Milyen diétát csinál Zsuzsi?

Zsuzsi kalóriaszámolást csinál, ami a Lapos Has Diéta Tudásanyagunknak köszönhető. Csak ezzel a módszerrel lehet az utolsó kilóit leadni. Az étrendjét a saját ízésre szabja, ami nem volt nehéz, mert a diéta elég sok szabadságot ad a változtatásra. Mindezek előtt pedig alaposan ismertettem vele a fogyás alapjait, mielőtt még bármibe is belekezdett volna.

0. nap | 65.5 kg

Zsuzsi nyilvános fogyása, dietmaker

0. NAP
„Már nagyon sok fajta diétás módszert kipróbáltam, a koplalástól kezdve a szigorú menetrendhez kötött módszereken keresztül a női magazinos diétákig – nem sok eredménnyel. Vagy meguntam az éhezést, vagy betarthatatlannak találtam a diétát, de valami miatt mindig abba hagytam. Amikor ebbe a diétába kezdtem bele, tele voltam kétségekkel. Vajon menni fog? Elég kitartó leszek hozzá? Megint jön a koplalás? De szerencsére pozitívan csalódtam!” -Zsuzsi

Zsuzsi egy olyan étkezési útmutatót kap tőlem, amivel sikeresen lefog fogyni, majd ezután sikeresen tartani tudja a súlyát. Bármilyen ételt megehet ezután, bármilyen süteményt, anélkül, hogy 10 dkg-t hízna tőlük. Remélem sokan irigykedni fognak rá és ezzel elhatározzák magunkat abban, hogy ők is belevágjanak. Nincs olyan ember, aki ne tudna lefogyni, csak még nem találta meg a számára megfelelő módszert. A végső célunk az, hogy megtanulja, hogy nem kell félni az ételektől, bármit megehet, amit megkíván, csak tudnia kell, hogy pontosan mit is eszik.

28. nap | 62.2 kg

Zsuzsi nyilvános fogyása, dietmaker

28. NAP
„…vettem magamnak új bugyit és nem vág a hájba, meg jól áll és most ez a nap megdobta az önértékelésem. :P” -Zsuzsi

Több mint 3 kiló fogyást tudhat Zsuzsi a háta mögött 28 nap alatt. Egyre több pozitív véleményt hallok Zsuzsitől és az ő ismerőseitől. Egyre többször hallom azt, hogy éppen melyik régi ruhája lett újra jó rá, ami engem is örömmel tölt el. Most már egyre kevesebb alkalommal szólok neki, hogy mit, hogy csináljon, mert már sikerült teljesen a minden napjai részé válni a diétája. Alul a bordái egyre jobban kezdenek előjön, a hasa egyre laposabb és a combjai is már minimálisan érnek csak össze. A tükör most már nem ellenség hanem barát lesz.

54. nap | 60.3 kg

Zsuzsi nyilvános fogyása, dietmaker

54. NAP
„Tavalyhoz képest, most tudtam mi számít jó kajának, így nem okozott fejtörést az evés, karácsony szempontjából. Így baromi könnyen tudtam választani és még jól is laktam, nem kell sanyargatnom magam és nem volt bűntudatom utána se. Csirkemell, lilakáposzta, saláták, meg csomó halászlé, amiből bőven ehettem. Sütik voltak, pl apám feszkókeltő répatortája. xD Kicentiztem és azt is megkóstoltam. Meg sok gyümit ettem.” -Zsuzsi

Vizsgaidőszak volt, és elégé lefárasztja Zsuzsit a tanulás, így nehéz még oda figyelni a fogyására is, de ennek ellenére vette az akadályt és folytatja. A karácsonyon is túl van, ami idén minden bizonnyal jobb lehetett evés szempontjából, mert nyugodt lelkiismerettel tudod ebédelni a családdal, mert tudta, mi a jó és mi a rossz számára.

85. nap | 59.8 kg

Zsuzsi nyilvános fogyása, dietmaker

85. NAP
„Örülök, hogy egy időre leállhatok a diétával, mivel elértem az első kitűzött célom: a 60kg-ot. Nagyon rég nem voltam ilyen vékony és ez fog motiválni az elkövetkezőkben is.” -Zsuzsi

Ez a nap is eljött, Zsuzsi sikeresen abbahagyta a diétát visszahízás nélkül. Valójában, aki rátalált a helyes táplálkozásra onnantól kezdve nagyon nehezen tud újra elhízni, mert tudja, mit kell elkerülnie ahhoz, hogy ne essen ugyanazokba a hibákba, mint régen. Láthatod a képeken, hogy milyen karcsú lett Zsuzsi ezalatt a 85 nap alatt. Látszik, hogy a feneke és a csípője mennyivel vékonyabb lett, a hasa és a háta is rengeteget változott az első napokhoz képest. Most már nem kell takargatni semmit mások előtt, csak büszkének lenni magára.

A Lapos Has Diéta Tudásanyagot, amit Zsuzsi csinált itt található.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: Zsuzsi nyilvános fogyása
Kategória: Nyilvános fogyások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát