Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

Villámdiéta vs. valódi diéta

Szerző:

Örök csodálkozás számomra, hogy még mindig mindennapjaink része a villámdiéták és, ami körülötte van. Gyorstalpaló azoknak, aki esetleg nem tudnák, miről szól egy villámdiéta. Valamit megvonul magunktól, esetleg valamiből nagyon sokat eszünk vagy csinálunk és emiatt rövid idő alatt, kb 1-10 nap alatt elég sokat fogyunk, legalábbis ezt állítják. Általánosságban amikor azt írják, hogy 3-4 kilótól szabadulhatunk meg gyorsan, akkor nem írják oda, hogy ez hány kilós emberre vonatkozik. Egy 50 kilós ember sokkal lassabban fog fogyni, mint egy 200 kilós. Tehát nem tudjuk kire van szabva ez a villámdiéta. Legtöbb esetben csak fél igazságokat közölnek. Például azzal is lehet „fogyni”, ha sok vizet iszunk 3-4 napig, mert a szervezettünk elkezd hozzászokni a gyakori víz iváshoz és amiatt a visszatartott víz kiürül a szervezettünkből és a mérleg máris kevesebbet fog mutatni. Ez nem valódi fogyás csak a súlyunk természetes ingadozásából alakul ki.

Villámdiéta


Véleményem szerint az a legjobb villámdiéta, amit, ha végig csinálunk akkor a végére nem lesz semmi bajunk. Ha már nem fogyunk, akkor legalább egészségesek maradjuk. Sok az olyan változat, ami annyira drasztikus, hogy nemhogy fogyunk tőle, de még hízhatunk is, ha nem szakszerűen csináljuk és valljuk be a legtöbb villámdiéta nem éppen szakszerű. Akkor miért csináljuk, miért mondják azt a magazinok, hogy olyan jó a villámdiéta? Nyilván azért, mert rájöttek, hogy az emberek és főleg a kétségbe eset emberek gyorsan akarnak megszabadulni a feleslegüktől. Az nem probléma, hogy hónapokig, évekig, évtizedekig hizlalják magunk és nem tőrödnek a saját testükkel, de elvárják, hogy pár nap vagy hét alatt lefogyjak 10-20 kilókat. Persze akin 40-50 kiló felesleg van, annyira nem hülye, hogy tudja rajta még egy villámdiéta se segítene. Aztán feltehetjük azt a kérdést, hogy a villámdiéta után mi van? Arról egy árva szó se esik, hogy utána, hogy is tartsam meg a súlyom? A okosak egyből ki is találhatták, hogy, amit leadunk, az gyorsabban vissza is fog jönni.

Ezek után, akkor miért jobb egy személyre szabott valódi diéta, amit nem csak egészséges módon lehet csinálni, de biztos, hogy le se fogyunk tőle? A villámdiétával ellentétben ez hosszabb ideig tart, sokszor hónapokig, de nagyon elhízott embereknél 50 kiló felett több, mint egy évig is eltarthat. Viszont mivel személyre szabott, így egy kis túlzással azt ehetünk, amit szerettünk, nem szabják meg, hogy igen ma csak salátát ehetsz. Sok a panasz, hogy az egészséges ételek, amik hozzájárulnak a sikeres fogyáshoz csak íztelenek lehetnek. Ez részben azért van így, mert, aki agyon sózott és cukrozott ételeken nő fel, az ezeket az ízeket részesíti előnyben. Ehhez szokik hozzá a nyelve és állandóan ezt kívánta. Pár hét alatt meg lehet szokni minden új ízt és utána már a cukormentes íz vagyis az ételek igazi ízeit fogjuk szeretni. Régen én is cukrot raktam bizonyos ételekbe, majd idővel mézet és akaratlanul kezdtem elhagyni, mert rájöttem, hogy elég édes az ezek nélkül is és még finom is.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: Villámdiéta vs. valódi diéta
Kategória: Diéta, Fogyókúra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát