Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

Vércsoport diéta előnyei és hátrányai

Szerző:

A vércsoport diéta azon diéták közé tartozik, ami már önmagában is egy kicsit személyre szabottabb diétát ad és valószínű ezért indult hódító útjára, hiszen elég gyorsan népszerű lett. Emellett a többi diétához képest nagyon egyedinek tűnt. A kérdés persze csak az, hogy valóban hatásos?

vércsoport diéta


A vércsoport diéta alapjai

Minden vércsoportnak meg van a maga előnye és hátránya, így a te vércsoportodnak kell csak megtalálni, hogy mi segíti a fogyásod és mi hátráltatja. 4 elkülönített diéta ága van, amik lefednek mindenkit.

A 0 vércsoport diétánál sok fehérje és kevés szénhidrát célszerű enni, ennek megfelelően sok hús, kevés gabonaféle fogyasztása ajánlott. Emellett intenzív aerob edzést is ajánl számukra a diéta.

Az A vércsoport diétázók nagyrészt a vegetáriánus étrend, valamint az olyan mozgásformák javasoltak, mint a jóga vagy a golf.

A B vércsoport diétába tartozók táplálkozhatnak a legváltozatosabban, nekik csak a tejtermékekkel kell óvatosan bánni. A sportok közül főként az úszás javasolt.

Az AB vércsoport tagjai számára pedig elsősorban a növényi alapú táplálkozást, valamint a különféle relaxációs technikákat ajánlják a diéta megalkotói.

Vércsoport diéta előnyei

A vércsoport diéta előnye mindenképpen az, hogy személyre szabottabb a többi diétával szemben és konkrét utasításokat tartalmaz, amit be kell tartanod vagy legalábbis ajánlott.

Vércsoport diéta hátrányai

A hátrányai véleményem szerint az, hogy teljesen megalapozatlan. Sokan gondolják úgy, hogy ahány ember annyi módszer kell, mert senkinél se működik ugyanaz. A gond ezzel csak az, hogy ez mind fél igazság. A biólogia folyamatok ugyanis minden embernél ugyanaz, így ezekben nem lehet különbséget tenni. Az már más kérdés, hogy valaki edzeni szeret, valaki vegetáriánus étrendre esküszik és a másik arra, hogy naponta tízszer eszik keveset. A vége mindnek az lesz, hogy a nap végén kevesebb kalóriát visz be a szervezetbe. Sajnos a vércsoport diéta olyan megoldásokat ad, ami fél igazságokra épít. Példa kedvéért, a jóga és a golf mint mozgás valóban kalóriákat éget el, de annyira keveset, hogy ettől garantáltan nem fogsz változást észrevenni. Lehetek én vegetáriános és B vércsoportú, ha napi 5 szelet süti lecsúszik, akkor nem sokra megyek a vércsoport fogyókúra módszereivel.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: Vércsoport diéta előnyei és hátrányai
Kategória: Diéták

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát