Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

Teret hódítanak a telt lányok

Szerző:

Nézzünk körbe. Jelen pillanatban a rejtett kövérség és telt lányok időszakát éljük. Ahogy telnek az évek úgy jelenik meg egyre több kövér ember, akik miatt tombol a diéta láz a világban. A BBC kiadott egy kövérségi mutatót, aminek köszönhetően meg lehet nézni, hogy te világ viszonylatban hol helyezkedsz el az adataid alapján. Azt kell, hogy mondjam egyre jobban teret hódít az országunkban is az elhízás és ennek következtében egyre jobban bővült a szépségipar is a telt lányok felé. Ahogy egyre több és több telt lány lesz a világ úgy fog ez a szféra is egyre fentebb emelkedni. Érdekes mód a férfiaknál ez még nem lett divat, még mindig a kocka has dominál. Vajon arról van szó, hogy szebbek lennének a telt lányok vagy egyszerűen a tömeges elhízás után sokan nem tudnak lefogyni, így inkább elfogadják magukat olyannak amilyenek jelenleg?

telt lányok

Megnéztem saját magamat is, hogy hol állok világ viszonylatban és a Kongóban élő átlag emberekkel egyezek meg. Mögöttem már csak Afrikai országok voltak. Hogy ez jó-e vagy sem mindenki döntse el magában.

Az nem kétség, hogy vannak olyan lányok, akik telten is szépek és fotógének. Az már más kérdés, hogy jó-e ha vannak telt lányok. Azt hiszem bármi is történjék, de a kövérséggel nem lehet leszámolni végleg, ahogy szegények is mindig lesznek. A lényeg azon kéne, hogy legyen, hogyan tudnánk visszafordítani ezt a folyamatot. Zsírral szüksége van a szervezetednek, de többlet zsírra már nem. Ugye van az a mondás, hogy a jóból is megárt a sok, nos ide nagyon is igaz ez. A tested állandóan úgy fog gondolkozni, hogy szüksége van a zsírra a túlélés miatt, de nem tudja hol a határ. Ezt a határt neked kell meghúznod. 

telt lányok

Ha továbbra is így haladnak a folyamatok, akkor annyi kövér ember lesz a Földön, hogy valakinek be kellesz avatkoznia. Ma még senkit nem büntetnek azért, mert kövér. Ez mindenkinek a saját döntésére bízzák, hogy mit enged meg magának és mit nem. Amíg lesz piaca a telt lányoknak a szépség iparban addig nyomni fogják. Azonban mi lesz, ha már kórós állapotokat ér el a dolog? Lehet, hogy most csak legyintesz egyet rá, te nem jársz ebben a cipőben, még! Valakinek előbb utóbb úgyis lépnie kellesz és szerintem ez a kormány lesz. Nyilván nem globális szinten, először csak pár országban, de valamiképpen büntetni fogják a túl kövér embereket. Hogy mi lenne a helyes módszer a motiválásra az a jövő zenéje. Tippelni se tudnék egyelőre, de ez biztosan be fog következni egyszer.

Neked megéri, hogy te vagy a duci a társaságban? Mi lenne, ha te lennél a legvonzóbb abban a társaságban? Visszaadjuk az elvesztett önbizalmadat csak annyi dolgod van, hogy jelentkezel a New Man Programba és elkezdheted az új, vonzóbb és karcsúbb életedet.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: Teret hódítanak a telt lányok
Kategória: Diéta, Fogyókúra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát