Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

Noémi nyilvános fogyása

Szerző:

Noémi fogyását követheted nyomon, aki az utolsó kilóit szeretné leadni. A Diet Maker-en időről időre elindul egy nyilvános fogyás, ami bemutatja és bebizonyítja, hogy mi is a fogyás valódi titka, mit kell csinálni, és te is képes vagy erre, ha hajlandó vagy tenni is érte.

noémi fogyása, dietmaker


Noémi fogyását követheted nyomon. Ha ránézzünk Noémira egyből feltehetjük azt a kérdést, hogy, miért akar fogyni az, aki alapvetően vékony? Erre több válasz is lehetséges. Miért ne szeretne valaki még jobban kinézni, mint ahogy jelenleg? Mindig lehet javítani magunkon, ráadásul Noémi művészeti suliba jár, ahol sokféle táncot tanul, és elengedhetetlen számára a jó külső, ami nem csak látványra tetsző, hanem mozgás szempontjából is kedvező.

Milyen diétát csinál Noémi?

Noémi kalóriaszámolást csinál, ami a Lapos Has Diéta Tudásanyagunknak köszönhető. Csak ezzel a módszerrel lehet az utolsó kilóit leadni. Az étrendjét a saját ízésre szabja, ami nem volt nehéz, mert a diéta elég sok szabadságot ad a változtatásra. Mindezek előtt pedig alaposan ismertettem vele a fogyás alapjait, mielőtt még bármibe is belekezdett volna.

0. nap | 55.3 kg

noémi fogyása, dietmaker

0. NAP
„A legelején nagyon vártam, hogy elkezdjük már végre. Aztán, mikor megtudtam miket kell csinálni, egy kicsit időigényesnek, meg macerásnak gondoltam, de eddig ez a legjobb diéta, amit próbáltam, most komolyan. Sokkal jobb a közérzetem, hogy tudom mit csinálok és bármit, bármikor megkérdezhetek, amiben nem vagyok biztos. Soha nem vagyok éhes, nincs bűntudatom és változatosabban eszek, mert jobban ismerem, miket lehet és miket nem. Van olyan étel , amit most ettem először 1 év óta, mert azt hittem nem jó és amúgy a kedvencem lenne. Mondjuk nehézségei is biztos lesznek, pl az, ha édességet kapok, elrakni és nem megenni, de eddig egyáltalán nem is kívánom az ilyeneket. Mondjuk kicsit olyan mintha többet ennék, mert előtte többször voltam éhes és tartóztattam magam, de bízok benne. 😀 Remélem lesz eredménye.” -Noémi

Mikor megismertem és beszélgettünk az étkezéseiről és szokásairól, meglepődtem, hogy milyen jó ételeket eszik. Tudatosan vagy tudat alatt mindig jól válogatta meg, hogy mit eszik és ez látszik az alakján is. Különösképp a comb és fenék rész az, ahol szembetűnően izmos, ami elég hamar szemet szúrt nekem. Bár állítása szerint pont ezekkel a területekkel nincs megelégedve. Persze kérdezhetnénk, hogyha ilyen sokat mozog és jól étkezik, akkor miért nem tudja leadni azt a pár kilót? Láthatóan mindig többet mozog a kalória beviteléhez képest, szóval egy kis fejtörést okozott, de minden bizonnyal az állhat a háttérben, hogy rendszertelenül étkezett. Hol keveset, hol sokat, hol sokáig nem evett. Ettől a rendszertelenségtől még, ha nem is hízunk el, de gátolja a fogyásunkat.

45. nap | 52.7 kg

noémi fogyása, dietmaker

45. NAP
„Elég nagy ellentét van 2 vélemény között, amit kapok. Egyrészt ismerőseim nem értik, hogy miért akarok fogyni, mert szerintük nincs is rajtam felesleg, meg amennyi van, annyi kell. Barátom kifejezetten szereti 😀 Meg otthon is mindig dicsérnek, hogy milyen izmos vagyok egyes testrészeimen, ami természetesen nagyon jól esik. Másrészt a táncnál egy negatívum, ha feleslegem van. Szóval, minél fittebb vagyok, meg vékonyabb annál jobb. Persze anorexiás sem szeretnék lenni, de én már régóta meg akarom valósítani, hogy olyan alakom legyen, amilyen tudom, hogy lehetne is, ha dolgozok érte.” -Noémi

Úgy döntöttünk Noémival, hogy ideje visszaállnia a rendes kerékvágásba. A teste nagyon küzd a fogyás ellen, de a képek tanulsága, hogy közbe izmosodott is Noémi. Ez jól kivehető a hasán, elkezdet megjelenni a hasizma. Még kb másfél hét van a diétájából, ugyan most van a legkritikusabb helyzet. Úgy kell visszaállnia a megszokott életvitelre, hogy utána ne következzen a jojó effektus, vagyis a visszahízás. Akiknek sikerült már fogynia, gyakran itt rontják el és megy a kukába a több hónap küzdelmük.

A Lapos Has Diéta Tudásanyagot, amit Noémi csinált itt található.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: Noémi nyilvános fogyása
Kategória: Nyilvános fogyások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát