Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

New Man Program – Karolina interjú

Szerző:

Karolina 2014. november 21-én jelentkezett a New Man Programra 117.1 kilóval. Mivel már régóta küzd a túlsúllyal, így úgy gondolta, hogy szakszerű segítségre van szüksége, mert önerejéből csak bizonyos mértékig tudott lefogyni, ami még mindig kevésnek bizonyult számára. Azóta már 175 nap eltelt és heteken át lehetett nyomon követni őt és a fogyását. Most, hogy 100 kiló alá csökkent a súlya, készültem egy interjúval vele, amiben sokat mesél a fogyása alatt történtekről. Remélem mások is tanulnak Karolina hibájából és hamarabb észbe kapnak, nem várják meg, hogy addig fajuljon a helyzet, hogy már egészségügyi okok(PCOS) miatt kell lefogyniuk.

Továbbá megtaláljátok Karolina összes cikkét itt:

 

Kérlek mesélj magadról egy kicsit.

31 éves vagyok, kereskedő, 2 gyermek anya. Mióta eszemet tudom egy kis súlyfeleslegem mindig volt. Általános iskolás koromba kb 80 kg körül mozogtam, később mikor elkezdtem dolgozni, lementem 69 kg-ra ami a magasságomhoz megfelelő súly volt. Ezután férjhez mentem, az első terhességem alatt 25 kg szedtem fel, amiből nem ment le sok. A második terhességemnél már 115 kg mentem szülni. Utána meg szép lassan rakodtak rám a kilók. Próbálkoztam különféle diétákkal, de a végeredmény mindig az volt hogy csak plusz kilókat szedtem vissza magamra.

new man program fogyás

Szerinted mitől alakulhatott ki súlyproblémád?

A súlyproblémám szerintem a nem megfelelő étkezési szokásaim véget alakult ki, meg hát a gyerekek kicsik voltak és ami maradt utánuk azt mindig anya ette meg, hogy ne legyen kidobandó étel. Volt, hogy naponta egyszer ettem, valamikor meg tele ettem magam. Nem volt semmi napirendem. Ha ideges vagy szomorú voltam mindig a kaja felé fordultam, mert az megvigasztalt egy darabig. 

Amikor jelentkeztél a New Man Programra, akkor 117 kiló voltál, de voltál már 140 kiló is. Mit csináltál akkor, hogy fogyni tudtál és miért állhattál meg pont 117 kilónál?

Igen, sajnos 140 kg is voltam, az volt a fordulópont, mikor betelt a pohár. Csak annyit csináltam, hogy lecsökkentettem a kenyér és tészta bevitelt, odafigyeltem az étrendre. Lassan el is indultak a kilók lefelé, de utána egy pontban megálltam és se le, se fel. Szerintem, azért álltam le, mert az én változtatásaim csak ennyire voltak elegendőek. Mikor megszokta a szervezetem, tovább nem mozdult.

Mi volt az oka, hogy segítséget kérj?

Kiderült, hogy PCOS-em van és visszanézve ez is hozzájárult ahhoz, hogy nem tudtam fogyni. Így más választásom nem volt, vagy kérek segítséget, hogy sikeres legyek a fogyásban vagy folytatom tovább így és kockáztatva azt hogy idővel kialakuljon a cukorbetegség. Inkább egészségesebb életmód, mint inzulin szedés.

new man program fogyás

Tulajdonképpen miért bíztál meg bennem? Mit gondoltál erről az egészről? Voltak kétségeid a program indulásának elején?

Eleinte voltak kétségeim a programmal kapcsolatban, mert nem ez volt az első diéta, amit kipróbálok. Voltak előtte más próbálkozásaim és mindig csalódás lett a vége. Sose értem el azt az eredményt, amit szeretem volna. Így jelentkeztem a programba, úgy voltam vele hogy veszíteni nem igen tudok másból csak a kilókból. Egy próbát megér és később majd kiderül, hogy működik-e nálam is. Ami a legjobban tetszett benne, hogy ha valamilyen gondom, bajom van, akkor van kihez fordulni és tanácsot kérni, ha netán elakadok valahol. Meghallgat és nem rombolja le azt a kevés önbizalmat, ami még megmaradt.

Az ismerőseid hogyan viszonyultak a fogyási kísérletedhez és ma, hogy állnak hozzá?

Hát az ismerőseim úgy voltak vele, hogy ááá ne sanyargasd magad, majd éhezni fogsz, meg minek fogyókúrázni, jól vagy te így is. Meg úgysem fog sikerülni, eddig se sikerült. Ezt kaptam vissza. De mára már megfordult ez a gondolatmenet, most már dicsérnek, mert látják, hogy milyen jól megy nekem. Látszik a változás. Egy páran már gondolkodnak azon, hogy a nyomdokaimba lépnek. 🙂

Ha egy dolgot mondani kéne, akkor mi a legkellemesebb változás az életedben, amióta részt veszel a New Man Programban?

Hmmm egy dolog…Ez egy igen nehéz kérdés, röviden visszakaptam az életem és már nem vagyok a testem rabja. Ismét tudok olyan dolgokat csinálni, amit eddig nem tudtam. Jobban részt tudok venni a gyermekeim életében és példát tudok mutatni, hogy kitartással mindent el lehet érni.

new man program fogyás

Eddig 17.5 kilót fogytál 6 hónap alatt. Mennyire vagy megelégedve ezzel a teljesítménnyel?

Mennyire vagyok megelégedve a teljesítményemmel? Nagyon, hiszen elértem az elsődleges célom, hogy 100 kg alá kerüljek. 🙂 Ha valaki azt mondta volna nekem, hogy megcsinálom 6 hónappal ezelőtt bolondnak néztem volna, hisz akkor még én sem bíztam magamban.

Mik a terveid? Meddig szeretnél lefogyni?

A programot továbbra is folytatom, mert még a végső célt nem értem el. Minimum 75-80 kg-ra szeretnék lefogyni, de ha úgy látom, hogy ez még nem az amit szerettem volna, akkor maximum 70 kg-ra. Van még mit dolgoznom vele, de megéri.

Úgy tudom, amióta elkezdtek látszódni az eredmények nem sokkal az anyukádat, majd később a kislányodat is meggyőzted, hogy ez egy működőképes módszer és ők is belevágtak. Nekik mi a véleményük most?

Így van. 🙂 Meggyőztem mindkettőjüket. Anyukám is boldog, mert mióta elkezdte ő is leadott 10 kg-t, ami most megkönnyíti a felépülését a műtétje után. És ő is folytatja tovább, mivel neki se vált be más diéta, de ez a program igen. Ugyan úgy működik a lányomnál is ő eddig 2 kg-t fogyott, de mellette állok és biztatom, hogyha én képes voltam rá, akkor ő is meg tudja csinálni.

new man program fogyás

Könnyebben tudsz már öltözködni a mindennapokban?

Persze, hogy könnyebben tudok öltözködni. 🙂 Belefértem a nadrágba, ami 8 éve nem volt rajtam. Most már örülök annak, hogy nem osztogattam szét az összes ruhám, amibe nem fértem bele, mert most jól jönnek. Igaz van olyan is, hogy mióta felmelegedett az idő előszedem a nyári blúzokat és mikor felhúzom lóg rajtam, tavaly ilyenkor meg szorult. De ez jó érzés, mert ez is bizonyítja, hogy nemcsak változtam, de van eredménye.

Az önbizalmad mennyit javult a 17 kiló fogyásod alatt?

Az önbizalmam sokat javult, mert eleinte folyton itthon voltam, nem igen szerettem elmenni, hogy ne bámuljanak meg. Szégyelltem magam mikor szülőire kellett menni, mindig én voltam a legnagyobb darab anyuka. Sajnos a súlyom arra is kihatással van, hogy a gyerekeim miattam csúfolják, hogy nézd milyen bálna az anyukád. Szerencsére ez megváltozott, meg ismét elkezdtem néptáncra járni, ami nekem mindig is sokat jelentett, mert imádok táncolni. Mára nem csak az önbizalmam, hanem a kitartásom is javult, bírom a tempót. 🙂

Miért ajánlanád másoknak a New Man Programot?

A New Man Programot azért ajánlom másoknak is, mert én tudom milyen az mikor az ember kipróbál mindenféle diétát és kudarcot vall. De ez a program működik, ahogy nálam úgy édesanyámnál és a lányomnál is, aki csak 11 éves. Mint ahogy a névben is benne van, New Man vagyis új ember lett belőlem. Habár a végső célom még nincs itt, de kitartással és jó tanácsokkal, amiket kapok a programba másnak is sikerülhet, hiszen csak kilókat lehet vele veszíteni, ha kipróbáljuk.


 

És mit kell csinálnia Karolinának? Egyszerűen csak felírja, hogy mit és mikor eszik, majd ezt elküldi nekem. Én átnézem és, ha látok valami olyat, ami hátráltatná a fogyásban, azt megbeszélem vele és kijavítjuk. Az eredményt láthatjátok a fenti grafikonon. A New Man Program nem egy 2 perces diéta, amit pár mondatban leírok és csináld, ahogy tudod. Konkrétan megtanítalak helyesen fogyni úgy, hogy nem fogsz éhezni, sőt még valószínű többet is fogsz enni, mint eddig és sose fogsz újra elhízni.

Jelentkezz most vagy maradj túlsúlyos egy életre!

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: New Man Program – Karolina interjú
Kategória: Sikertörténetek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát