Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

Karolina nyilvános fogyása

Szerző:

Karolina fogyását követheted nyomon, aki a 117 kilójából szeretne lefaragni. A Diet Maker-en időről időre elindul egy nyilvános fogyás, ami bemutatja és bebizonyítja, hogy mi is a fogyás valódi titka, mit kell csinálni, és te is képes vagy erre, ha hajlandó vagy tenni is érte.

Karolina nyilvános fogyása, dietmaker

Karolina sajnos már abban a kategóriában van, hogy ráment az egészsége a túlsúlyára. Tipikusan az a fogyókúrázó, aki mindent kipróbál csak, hogy eredményt érjen el, de mint tudjuk a divatdiéták csak ideig-óráig tartanak, mert a szervezet nem tud alkalmazkodni hozzá megfelelően. Elmondása szerintem olyan nagy volt már a baj, hogy 140 kiló volt mire észbe kapott, és okosan megpróbált változtatni az étrendjén. Elhagyott vagy csökkentett bizonyos ételeket, így sikerült 118 kilóra lefogynia, de már régen tartja ezt a súlyt és nem tud tovább haladni. Közbe olyan betegsége(PCOS) alakult ki, ami miatt feltétlenül le kell fogynia, ha egészséges életet akar élni.

Milyen diétát csinál Karolina?

Karolina kalóriaszámolást csinál, ami a Lapos Has Diéta Tudásanyagunknak köszönhető. Az étrendjét a saját ízésre szabja, ami nem volt nehéz, mert a diéta elég sok szabadságot ad a változtatásra. Mindezek előtt pedig alaposan ismertettem vele a fogyás alapjait, mielőtt még bármibe is belekezdett volna.

0. nap | 117.1 kg

Karolina nyilvános fogyása, dietmaker

0. NAP
„Sok diétát kipróbáltam, szigorú menetrenddel. Koplaltam, lement pár fölös kiló, de 2 hét vagy még annyi se telt el és ismét visszaszedtem a leadott kilóim, amihez csatlakozott +1-2 kiló. Így már meguntam, hogy folyton éhezem, de eredménye nincs, így abbahagytam. Mikor ebbe a diétába kezdtem úgy gondoltam veszteni nem veszthetek vele csak nyerhetek. Vajon menni fog? Kitartó leszek? Ez úgy is kiderül.” -Karolina

Karolina 117.1 kilóról indul és a minimum heti fogyását 0.9 kilóra állítottam be. Ez a szám majd idővel csökkenni fog, mert ahogy egyre könnyebb lesz, egyre kevesebb kalóriát tud majd spórolni. Ő is meg én is félünk, hogy egy idő után jelentkezni fog a logó bőr a hasán, ekkora lassítani fogunk a saját érdekében, hogy több ideje legyen alkalmazkodnia a bőrének.

70. nap | 106.9 kg

Karolina nyilvános fogyása, dietmaker

70. NAP
„Valamelyik nap azt kaptam a páromtól, hogy kezdek csontosodni, mert a csípőmön most már kitapintható, mikor oldalt fekszem, jót virultam rajta.” -Karolina

Szinte túl jól halad Karolina fogyása az utóbbi hetekben, ami előre vetíti, hogy a jövőben lesz pár hétig egyfajta lassulás, mert a gyorsaság hátránya sajnos a jövőbeni lassulás. Jelen pillanatban Karolina fogyását stabilnak érzem, ami azt is jelenti, hogy minél jobban betartjuk a szabályokat, annál jobb eredményt fogunk elérni. Minél több a lustaság és csalás, annál nehezebb dolgunk van, mert a jövőben a fogyás alatt szerzett tapasztalatokra kell támaszkodunk, hogy még véletlenül se hízzunk vissza. Nem azt jelenti, hogy úgy kell étkezni, mintha diétáznánk, hanem a jó szokásokat kell megtartani és a régieket kidobni. Ha kövér voltál eddig, akkor a régi szokások újra kövéré tesznek.

133. nap | 102.9 kg

Karolina nyilvános fogyása, dietmaker

133. NAP
„Elég megpróbáltató időn vagyok túl, folyton az járt az agyamba valamit nem jól csináltam, túl sokat ettem vagy netán keveset? De erőt vettem magamon, hogy igenis megcsinálom, túl jutok rajta. Ha eddig eljutottam vissza már nem fordulok.” -Karolina

Mindig lesz egy pont, amikor meg-meg áll a fogyás, de tudni kell azt a fő szabályt, hogy bármi történjék, akkor sem szabad abbahagyni. Sokan gyorsan feladják, ha a mérleg nem igazolja őket vissza. A fogyás egy türelem játék, az győz, aki türelmesebb és higgadtabb.

182. nap | 99.4 kg

Karolina nyilvános fogyása, dietmaker

Minimálisat tudott csak fogyni Karolina, ami nem gond, mert azóta már nagyon lógna a bőre, ha normál tempóban csinálná. Saját bevallása szerint azért, mert sokat éjszakázott mostanában, ami valóban fel tudja borítani a mérleg által mutatott fogyás ütemét. Nem arról van szó, hogy nem fogyott volna Karolina, hanem mivel este sokáig van fent így plusz étkezéseket kell beiktatnia az étrendjébe. Emiatt a mérlegelésnél több étel van benne, aminek még nem volt ideje kiürülni.

245. nap | 95.8 kg

Karolina nyilvános fogyása, dietmaker

Túl vagyunk már a 21 kg fogyáson is és biztos megfordult már a fejedben, hogy milyen jó lenne most Karolina helyében lenni. Legalábbis, ami a fogyását illeti. Az, hogy ő képes erre bizonyítja, hogy van ki út a kövérségből. Kiszámoltam a BMI-je alapján, hogy 90 kiló alá kell bemenni ahhoz, hogy kikerüljön az Elhízott kategóriából. Ebből is látszik, hogy mennyi felesleg fel több halmozódni.

309. nap | 93.8 kg

Karolina nyilvános fogyása, dietmaker

A csípője is csökken szépen, de a képeken elég jól lehet is látni. Még a végén szegény itt elfogy nekünk, de addig még van dolgunk. Én olyan 240 napig diétáztam és a vége fele már olyan volt ez nekem, mint egy hobbi, imádtam csinálni. Nem tudom Karolina hogy érez ezzel kapcsolatban, de 309 nap elég hosszú idő, hogy rájöjjön.

377. nap | 90.8 kg

Karolina nyilvános fogyása, dietmaker

Itt a vége Karolina nyilvános fogyásának. Innen már magától csinálja tovább, de egy kis szünetet is tartani akar közben. 91 kiló alatt van már, nem kell sok, hogy 90 alá bemenjen. Ugye 117 kilóról indult. Kétségtelenül ez nem egy gyors fogyás, de tartósnak mindenképpen az. Emellett jelentem, hogy túl vagyunk az egy év diétán. Erre nem sok ember képes, leginkább a türelmünk szokta feladni és hamar visszatérünk a régi életmódra. Karolina viszont még kitart, részben azért is, mert van eredménye a fáradozásaiért és részben, mert a PCOS betegsége is megszűnt. Azonban nem titok, hogy ahogy csökken a súlya egyre ritkábban mutat a mérleg változást.

A Lapos Has Diéta Tudásanyagot, amit Karolina csinált itt található.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: Karolina nyilvános fogyása
Kategória: Nyilvános fogyások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát