Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

Hogyan tudod leadni az első kilóidat anélkül, hogy észrevennéd?

Szerző:

Nem tudom tudtad-e, de a Fogyás Beindító Tudásanyag füzetem leckékre van bontva, és minden lecke egy-egy témakört ölel fel, ami segíti a fogyásod.

Fogyás Beindító Tudásanyag füzet infografika


Nézzük sorba, hogy pontosan melyik lecke mit takar, és mire számíthatsz, ha betartod őket. Először is tudni kell, hogy vannak gyakorlati és elméleti leckék. Nem csak az van leírva, hogy mit kell csinálnod, hanem az is, hogy mit nem, és mire kell külön figyelmet fordítanod.

  • A fogyásod első 25%-a az 1. és a 10. leckének lesz köszönhető. Ha csak ezt a kettőt betartod, akkor garantáltan eladod az első kilóidat. Ezekben a leckékben megtanulsz egy gyakorlati és egy elméleti tudást, ami mentén ki kell alakítani az étkezéseidet. Azonban meg fogod látni, hogy az 1. lecke semmit nem ér a 10. lecke betartás nélkül.
  • A fogyás sikerének a fele azon fog múlni, hogy a továbbiakban sikerül betartani és elsajátítani a 2., 3., 7., és 9. leckét. Itt lesz gyakorlati, elméleti és mozgással kapcsolatos leckék. Azt fogod megtanulni, hogyan és mikor ehetsz, akár este is. Milyen mozgásformát csinálj, és honnan fogod tudni, hogy mikor fogytál.
  • A leadott kilóid nagy részéhez azonban további segítségre lesz szükséged, hogy a célod garantált legyen. Ebben segít neked a 4., 5., 6. és 8. lecke. Túl nyomó többségében elméleti tudást fogsz kapni a helyes fogyásról, hiszen a célod, hogy mindig a kijelölt úton haladj, és ne térj le róla. Nagyon súlyos és fontos tévhitekre fogsz választ kapni, mert manapság rengeteg a kamu információ a fogyás körül, amik sok fogyásnak a végét jelentik.
  • Ahhoz, hogy sikeresen el tud érni a kitűzött célt szintén az 1. és a 10. leckére lesz szükséged. Ezek fogják biztosítani, hogy a fogyásod folyamatos legyen. Az első lecke egy olyan gyakorlati rész, ami végig figyeli a fogyásod, és hozzáigazítja az étkezéseidet az aktuális súlyfeleslegedhez. Ugyanis 30 kiló felesleggel teljesen máshogy kell diétázni, mint 10 kiló felesleggel.

Hogyan tovább?

Nincs más dolgod, mint kérni a saját példányod, és belevágni. Szeretnél gyorsabban, könnyebben, stresszmentesen és szenvedés nélkül javítani az alakodon, akkor itt a lehetőség előtted, csak be kell lépned rajta.

A füzet, ami megtanít a fogyás 10 nélkülözhetetlen lépésére, amivel te is le tudod adni az első kilódat!

Fogyás Beindító Tudásanyag füzet
  • 10 nélkülözhetetlen lépés
  • Szenvedés nélkül fogyhatsz
  • Természetesen, logikai érvekre támaszkodó, tudásalapú diéta

TOVÁBB

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: Hogyan tudod leadni az első kilóidat anélkül, hogy észrevennéd?
Kategória: Diéta, Fogyókúra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát