Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

Fogyókúrás tévhitek női magazinokban

Szerző:

A női magazinok körében megfigyelhető, hogy ahány női magazin van annyi fogyókúrás tévhitek. Ahány kiadott lapszámuk annyi fogyókúra létezik már a világban. Szerinted mennyire lehet hinni ezek után nekik? Van értelme továbbiakban is venni őket? A választ rád bízom, mert én nem mondhatom meg, hogy miben higgy, de talán segíteni tudok abban, hogy mit kerülj el a női magazinok olvasásánál.

fogyókúrás tévhitek


Miért olyan népszerűek a fogyókúrás tévhitek?

Kezdjük ott, hogy miért van ennyi fogyókúra? Először is, ha mindig ugyanazt mondaná mindenki, akkor nem lenne üzlet benne. Nem tudna senki se eladni annyi példányszámot, mint eddig. Ezért mindig újat találnak ki, de az már senkit nem érdekel, hogy van-e valóság alapja vagy sem. Elsősorban ezért vannak a fogyókúrás tévhitek. Elég, ha egy kicsit megváltoztatjuk az előző magazin cikkeiben a leírtakat és máris kapkodják az emberek. Most kérdezhetnéd, hogy én mivel vagyok jobb, hisz én is fogyókúra és fogyás témában írok, nem? Nálam ez annyiban tér el, hogy van egy fogyás módszer, amit én képviselek és csak ennek szabályai mentén írok és adok tanácsot, de maga a fogyás és a fogyókúra téma annyira szerteágazó, hogy mindig van mit írni róla.

Mely fogyókúrás tévhitek kerülendők?

Manapság nagyon mennek azok a módszerek, amikor azt mondják, hogy egyél ezt, igyál azt és egy hét alatt 3-10 kilót fogyhatsz. Ezek a fogyókúrás tévhitek a legrosszabbak, hiszen hatalmas reményt keltenek majd ugyanekkora csalódást fognak okozni, hiszen nem lehet ennyit ilyen rövid idő alatt fogyni. Amikor azt látod, hogy heti 1 kilónál többet ígérnek, na az mind kamu. Lehet, hogy fogytál vele, de tuti vissza fogod hízni. Az éhségcsökkentő, béltisztító, vízhajtó, haslapító, emésztéskönnyítő, stb módszerek is mind fogyókúrás tévhitek. Ezeket azért írják, mert mindenki gyorsan akar fogyni titokban, MINDENKI. És mindenki elcsábul, mikor azt hallja, hogy 5 kiló egy hét alatt. Ezektől a fogyókúráktól csak a pénztárcád lesz könnyebb, de te lehet, hogy több leszel hosszú távon. Van az a mondás, hogy lassan járj tovább érsz. Ez a fogyásnál szó szerint igaz.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: Fogyókúrás tévhitek női magazinokban
Kategória: Diéta, Fogyókúra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát