Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

Dukai Szilvia nyilvános fogyása

Szerző:

Újraindult a régi nyilvános fogyás projektem, amit még anno akkor kezdtem el, amikor elindult a Diet Maker 2014 őszén. Most Dukai Szilvia fogyását követheted nyomon hétről hétre.

Dukai Szilvia nyilvános fogyása, dietmaker, teremy alex

Kattints ide, és nézd meg, hogyan indult!

Szilvia minden pénteken csinál magáról 3 képet, így dokumentálva a fogyását, hogy lásd milyen fázisokon megy végig a teste, mire eléri a kívánt súlyt. A fogyás mértéke csak rajta múlik vagyis annyit fog fogyni, amit Ő szeretne vagy ameddig betartja a szabályokat, hiszen anélkül nincs fogyás.

Milyen diétát csinál Szilvia?

Szilvia jelenleg a Diet Club 4 hetes Diétás Étrendjét csinálja, ami a 10-30 kiló súlyfelesleggel rendelkezőknek ajánlott. Mindezek előtt pedig alaposan ismertettem vele a fogyás alapjait, mielőtt még bármibe is belekezdett volna. Ezt szintén a Diet Club-ban található alapozó tananyagokból tanulta meg.

Emellett az étrendje, az ételek, amiket eszik Szilvia, és a javaslataimat, tippjeimet és Szilvia hibái folyamatosan vezetve vannak egy külön cikkben a Diet Club-ban.

Amennyiben te is szeretnél Diet Club tag lenni, akkor kattints ide, és iratkozz fel a várólistára.

0. nap | 85 kg

Dukai Szilvia nyilvános fogyása, dietmaker, teremy alex

Ezt mondta Szilvia, arra a kérdésre válaszolva, hogy miért jelentkezett a nyilvános fogyásra:

0. NAP
„Amikor jelentkeztem a véletlenül rám talált felhívásra, nem is gondoltam volna, hogy én leszek a „kiválasztott”. Akkor már, annyira el voltam keseredve a túlsúlyom miatt, olyan sok lett az a plusz kb. 20 kg, hogy éreztem ezt már egyedül nem fogom tudni kezelni, megoldani…. és akkor jött a felhívás illetve a szerencsés kiválasztodás.” – Szilvia

Jelenleg Szilvia étkezését reformájuk meg, tehát olyan teljesen hétköznapi ételeket kell ennie, amivel egyszerűen nem tudja fenntartani az aktuális súlyát. Az adagjai maradtak a régiek, tehát semmivel sem eszik kevesebb, mint eddig. Magyarul olyan ételek vannak összeválogatva neki, amitől fogyni tud. Azonban, ha valamit nem szeret vagy nem ehet, akkor ajánlok neki helyette valami mást.

7. nap | 84.3 kg

Dukai Szilvia nyilvános fogyása, dietmaker, teremy alex

Ezt mondta Szilvia a fogyása után 7 nappal:

7. NAP
„Első pillanatra abszolut kétkedve fogadtam az ételsort /28 napos/ annak ellenére, hogy viszonylag nagy szabadságot ad, mégis van benne egy komoly tudatosság. Első ránézesre, meglepő a magas Ch mindennapos gyümölccsel, de pont ez az ami a napi anyagcserét támogatja, gyorsitja. A napok alatt a kilók ugyanúgy mentek le, ahogy Alex előre jelezte, felmenő ágnál sem keseredtem el, mert tudtam mi várható, és utána mi lesz… mint egy vihar jelző működött. Az ételek nagyon jók, gyerekkoromat idézik, változatos, abszolut tartható. Erőt, energiát ad, és már egy hét után érzem a pozitív változást, ami fantasztikus érzés!” – Szilvia

Ahogy látható a Diet Club 4 hetes Diétás Étrendje megtette a kelő hatását Szilviának. Bár a képen ez még nem látszik, hiszen ez a 70 dkg még kevés ehhez, de hatalmas motivációt ad Szilviának, hiszen Ő is látja és érzi, hogy amit csinál az működik. Csak annyit csinál jelenleg, hogy követi az étrendet, hogy mikor mit kell ennie, és abból normál adagot eszik, amennyit máskor is szokott.

14. nap | 83.5 kg

Dukai Szilvia nyilvános fogyása, dietmaker, teremy alex

Ezt mondta Szilvia a fogyása után 14 nappal:

14. NAP
„Továbbra is kíváncsian várom a reggeleket, és én vagyok a legnagyobb csodálója a mérlegemnek, hogy folyamatosan kevesebbet mutat. Számomra nagyon fontos, hogy Alex a távolban „figyel” mert egyrészt nem adom fel a fogyókúrát másrészt folyamatos kontroll alatt vagyok, ami azt jelenti, hogy még véletlenül se egyek mellé. Múlt hét nehezített pálya volt a nyaralás miatt, de mint utólag kiderült ügyesen megoldottam. Úgy variáltam át az étrendet, hogy azt be tudtam szerezni Balaton parti közértben illetve étteremekben. Jövőhéttől kezdődik az igazán jó rész, mert lassacskán látványos is lesz, amit csinálunk.” -Szilvia

Nem kérdés, hogy az első hét mindig a legnehezebb, mert még nincs rutinunk, így sok hibát ejtünk. Ám, ha szerencsésen túl vagyunk ezen, akkor már egyre könnyebben fog menni, és azt fogjuk észrevenni, hogy mennyire jó móka fogyni. Nyilván ehhez sikerélményre is szükség van, amihez pedig egy jó diétára. Az sem vitatárgya, hogy a nyaralás egy nagyon nagy akadály fogyás és diéta szempontjából, de Szilvia nagyon ügyesen vette ezt az akadályt, és engem is meglepett, hogy még többet tudod fogyni, mint előző héten. Pontosabban 80 dkg-t, és összességében már 1,5 kilónál jár. A képeken még nem látható hatalmas különbség, de vonalzóval megmérve már picit keskenyebb Szilvia csípője és dereka, ami jó hír. Csak így tovább!

21. nap | 83 kg

Dukai Szilvia nyilvános fogyása, dietmaker, teremy alex

Ezt mondta Szilvia a fogyása után 21 nappal:

21. NAP
„21. napja tart a fogyókúrám és eljött ez a pillanat is… nem latom az eredményt, hisz a mérleg „összevissza” mutatja az eredmenyeket. Persze tudom, nem szabad feladni, hisz ez nem egy átmeneti kúra étkezés, hanem egy tudatos táplálkozás aminek mellékhatásaként lesz eredménye. Tudom tudom, mit várok 21 naptól, hisz a felszedett kilók sem ennyi idő alatt jöttek rám, hanem hosszú évek kitartó falásának eredményeként. Családom 1 emberként állnak mögöttem és drukkolnak, bátorítanak segitenek, ahol csak tudnak hogy az eredmény számomra is hamar látható legyen. Örülök, hogy belekezdtem és örülökk, hogy újra fitt és csinos leszek… De mikor!!??” -Szilvia

Szilviát is elérte a „fogyókúrázók betegsége” vagyis látja, hogy a mérleg kevesebbet mutat, de a tükörben nem látja az eredményt. Ennek oka van. Ha ezt nem érted meg, és nem kezeled a helyén, akkor akár a fogyásod végét is jelentheti, mert úgy érezheted, hogy nincs eredménye az erőfeszítéseidnek.

A fogyás nem egy gyors folyamat, ezért nem lehet látni azonnal az eredményét, és mivel a fogyókúrázók állandóan nézegetik magukat a tükörben, így az emlékezet mindig hozzászokik az aktuális kinézethez, és úgy gondolunk magunkra mintha mindig is néztünk volna ki. Nagyon egyszerű példával tudnám szemléltetni ezt a jelenséget: A saját gyerekedet se látod felnőni pedig mégis megtörténik. Vagy saját magadat se látod megöregedni. Ahogy a fogyást is csak akkor lehet észrevenni, amíg azt nem érzed, hogy egyre bővebb a nadrágod, és már lóg rajtad. Megkérdeztem Szilviát, hogy érzi-e a nadrágján a fogyását, és határozottan érezte. Szóval neked is azt ajánlom, hogy ne higgy mindig a tükörnek. A nadrág a legjobb mérce.

Máskülönben, én sem láttam a saját fogyásom a tükörben. Tehát tudom, milyen megtévesztő érzés lehet. Ezen csak a kitartás segít, hiszen anélkül nincs eredmény.

28. nap

Szilviával véget ért az együttműködésünk közös megegyezés alapján. Az ok az lett, hogy sajnos Szilviánál kialakult az inzulin rezisztencia (IR) már egy ideje, de még csak most diagnosztizálta az orvosa, ami miatt át kellett alakítania az étkezését orvosi javaslatra. Ezzel mégcsak nem lett volna probléma, csakhogy Szilvia olyan ételeket kezdett el enni, ami akadályozta a fogyását, így nem lett volna értelme folytatni a nyilvános fogyását. Ennek ellenére további fogyást kívánok neki, és remélem nemsokára eléri a kitűzött céljét.

Külön a Diétás Étrend, amit Szilvia csinált itt található. Amennyiben a Diet Club csatlakozás is érdekel, amiben benne van ez az étrend is, akkor itt tudsz csatlakozni. (A klub jelenleg zárva van, ezért a várólistára tudsz most feliratkozni. Amint nyitva lesz, értesítést fogsz kapni róla.)

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: Dukai Szilvia nyilvános fogyása
Kategória: Nyilvános fogyások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát