Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

Dénes nyilvános fogyása

Szerző:

Dénes fogyását követheted nyomon, aki a hatalmas súlyából szeretné leadni. A Diet Maker-en időről időre elindul egy nyilvános fogyás, ami bemutatja és bebizonyítja, hogy mi is a fogyás valódi titka, mit kell csinálni, és te is képes vagy erre, ha hajlandó vagy tenni is érte.

dénes fogyása, dietmaker


Nagyon örültem, mikor jelentkezett Dénes, mert tudtam, hogyha sikerül lefogynia, akkor az sok embernek fog motivációt jelenteni. Dénes odáig jutott, hogy körülbelül 200 kilóig gyarapodott a súlya, és azért csak körülbelül, mert nem talált olyan mérleget, ami 200 kilóig mérne. Saját állítása szerint, amikor utoljára mérték le 200 kiló volt, de szerinte azóta is hízott valamennyit. Van egy 180 kilóig mérő mérlegünk, tehát csak akkor tudunk pontos számot mondani, ha odáig eljutottunk.

Milyen diétát csinál Dénes?

Dénes kalóriaszámolást csinál, ami a Lapos Has Diéta Tudásanyagunknak köszönhető. Az étrendjét a saját ízésre szabja, ami nem volt nehéz, mert a diéta elég sok szabadságot ad a változtatásra. Mindezek előtt pedig alaposan ismertettem vele a fogyás alapjait, mielőtt még bármibe is belekezdett volna.

0. nap | ~200 kg

dénes fogyása, dietmaker

0. NAP
„Sok fogyókúrát csináltam már, de még egyik sem sikerült, hátha ez fog. Nagyon jó, hogy figyelnek az emberre, segítik az étrendet és javasolsz. Ez sokat segít!” -Dénes

Minden ember más és más, általában nem az egyénnel van baj, mert ő valamiért képtelen fogyni, hanem sokszor a foglalkozással lehet probléma. Amikor meghallottam, hogy Dénes 3 műszakban dolgozik és ez hetente cserélődik nagyon leesett az álam, mert az ilyen embernek nagyon nehéz dolguk van. Sajnos az nem lehet kifogás, hogyha valakinek nincs ideje enni, mert dolgozik. Valahogy meg kell oldani, mert akkor sose fog lefogyni. Szerencsére ez a probléma nem lett akkor gond számára, így elkezdődhet Dénes fogyása. A célunk 88 kiló, mert elégé magas, 198 centi. Egy darabig el fog tartani, de valahol el kell kezdeni változtatni.

89. nap | 176.5 kg

dénes fogyása, dietmaker

89. NAP
„Nagyon sokat számít, hogy végre a bűvös 180 kg alá kerültem, mert mostantól kezdve tudom ellenőrizni a súlyom. A menetrendszerinti kalóriavezetés még mindig kicsit problémás sajnos. Van, hogy egyáltalán nem kívánom az ételt napokig, ilyenkor az étel se esik jól, majd jön egy nap, amikor fáradtan érkezek haza pont éjszakai műszakból és borul a terv. A fáradtság nagy ellenségem, és sajnos a mindenkit érintő stressz. Ezek okoznak igazából problémát olykor, illetve ezek kezelése, a nem már megszokott módon, azaz nem úgy, ahogy eddig tettem: evéssel.” -Dénes

Egy rövid időre eltűnt Dénes, viszont kiderült, hogy térdműtéten kellett átesnie, ami szerencsére sikerült neki. Most már tud szobabiciklizni otthon, amit eddig a térd fájdalomra hivatkozva nem tudott. Ugye ilyenkor van az, hogy muszáj változtatni az életén, mert, ha nem teszi, akkor súlyos további gondok adódhatnak a jövőben. Ezt az orvos is megmondta világosan neki. A legtöbb embernek sajnos egy trauma kell, ezen valószínű senki nem fog tudni változtatni. A jó hír, hogy Dénes most motiváltabb, mint valaha. Meg is látszik ez a súlyán és a testén. Szemmel látható a változás például a hasán.

Ezekután nem jelentkezett többet nálam Dénes, így félbe szakadt a fogyása. Reménykedem benne, hogy tudja a jövőben is hasznosítani a tanultakat, és elérni a céljait.

A Lapos Has Diéta Tudásanyagot, amit Dénes csinált itt található.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: Dénes nyilvános fogyása
Kategória: Nyilvános fogyások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát