Barion Pixel
Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!
Letöltöm

3 hónap -11 kiló fogyás, hogyan?

Szerző:

Az egyik ügyfelem Szőllösi Regina nem éppen a megszokott célközönségemhez tartozik mégis, bizalmat szavazott nekem, és rendszeresen mesélte, hogy éppen mennyit fogyott. Mindig örülök a visszajelzéseknek, de neki különösképpen. El is mondom miért.

Szőllösi Regina Diet Maker Fogyás Beindító Tudásanyag füzet


Van egy mondásom, ami csak röviden így szól: hiába kapod meg tőlem a fogyás összes titkát, az nem tudja kivenni a kezedből az oda nem illőt. Magyarul, ha meg akarsz enni egy sütit, akkor fogod enni. Nem tudok ott állni melletted, hogy kiüssem a kezedből, sőt lefogyni se tudok helyette. Én csak meg tudlak tanítani rá, de neked kell végig csinálnod.

Csak betartotta a szabályokat

Szőllösi Regina ezért egy jó példa. Megkapta tőlem a szükséges tudást, és egyszerűen csak csinálta. Nem keresett kifogást, nem sóhajtozott, egyszerűen csak betartott a szabályokat, és kész. Amikor legutóbb megírta nekem, hogy 3 hónap alatt már 11 kiló mínusznál jár, nagyon megörültem neki.

A két legnépszerűbb ok a sikertelen fogyásnál

Sokan többféle ok miatt nem tudnak lefogyni, mégis két dolog miatt szokott meghiúsulni. Az egyik, hogy rossz módszert választasz, a másik pedig a kitartásod. Annyi módszert találtak már ki a fogyásra, hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Gondolkoztam is rajta, hogy én mivel tudnék jobbat kitalálni, mint bárki más. A válasz természetesen egyből adta magát: egyszerűen csak átadom a saját tapasztalataimat, amit ebben a témába szeretem. Én sose tanultam egyetemen vagy iskolában erről, de így utólag szerintem jól is jártam, mert a dietetikusokkal sokszor az a gond, hogy a tankönyvet adják át. Nem sokuknak van igazi tapasztalata, ennek ellenére mégis azt mondom, hogy menjünk el dietetikushoz, még ha nem is tőlem kérsz tanácsot.

Rossz módszerek

A másik ok, amiért belevágtam, amiatt volt, mert rengeteg a rossz diéta és a kamu fogyókúrás termékek van a piacon. Nem tudom tudtad-e, de vannak olyan hirdetési felületek, ahol ki van tiltva a fogyókúrás téma, a rengeteg csalás miatt. Egyszerűen nem bíznak már a fogyasztó iparban. Én, mint vállalkozó ezzel napi szinten szembesülők.

Kitartás megtartása

Hiába van egy jó módszer, hiába a legjobb tanácsadótól kérsz segítséget, hiába rengeteg pénzed van, és bármit megvehetsz ennek érdekében, ha nem vagy elég kitartó, akkor semmit sem ér. Én két motivációt különböztettek meg. Az első a kezdeti motiváció, ami megadja a kezdő lökést, hogy belevágj, de a tapasztalat azt mutatja, hogyha nincs gyors siker, akkor nagyon könnyen beleunsz. A folytatáshoz már nincs meg a motivációd, és emiatt egyszerűen feladod. Sokkal könnyebb nem azon görcsölni, hogy mit ehetsz és mit nem. Általában a siker azért nem jön gyorsan, mert vagy rossz módszert választottál vagy egyszerűen nem tartod be a fogyáshoz szükséges szabályokat.

És itt kanyarodunk vissza Szőllösi Reginához, mert ő megkapta a megfelelő módszert, és be is tartotta a szabályokat. Mivel megfogadta a tanácsaimat, így jöttek is a sikerek, és ezzel a motivációja nemhogy lankadt, de egyre erősebb lett. Ha ő is rossz diétát csinál, aminek nincs eredménye, akkor valószínű ő se lett volna kitartó, ami érthető is.

Amikor elkezdtem csinálni a Fogyás Beindító Tudásanyag füzetemet, eszembe jutott, hogy milyen remek lenne, hogy Regina lenne a példaképe, hiszen ő a füzetben leírt módszernek köszönhetően kezdet bele, és érte el 3 hónap alatt a -11 kilót. Regina nem egy különleges lány, Te ugyanezt meg tudod csinálni, és amint látod az eredményeket, úgy a kitartásod is egyre erősebb lesz.

A füzet, ami beindítja a fogyásod, és te is leadhatod az első kilóidat!

Fogyás Beindító Tudásanyag füzet
 • 10 nélkülözhetetlen lépés
 • Szenvedés nélkül fogyhatsz
 • Természetesen, logikai érvekre támaszkodó, tudásalapú diéta

TOVÁBB

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta
Teremy Alex youtube
Teremy Alex
testsúlycsökkentő tanácsadó,
a Diet Maker alapítója

Cím: 3 hónap -11 kiló fogyás, hogyan?
Kategória: Diéta, Fogyókúra Fogyás motivációs képek

Egy hozzászólás a(z) “3 hónap -11 kiló fogyás, hogyan?” bejegyzéshez

 1. Parasics János szerint:

  Kedves Alex!
  Ha jól emlékszem a sok többi kiadvanyaival együtt ezt a „Fogyás Beindító Tudásanyagot” is megvásároltam mar anno, csak egyenlőte sehol nem találom, így 76 felett… 🙁
  Lehet, hogy már szenilis vagyok ?
  Kérem a kímutatasa szerint utananézne nekem, és megerősítene engem ebben a tudatbean?
  További munkájához sok sikert és „kovidmentes” jó egészséget kívanva, maradok
  Tiszteletteljes
  Üdvözlettel:
  PARASICS JÁNOS
  2800 TATABÁNYA
  K UTCA 10. fsz/2.
  Ui.: Előre is köszönöm a válaszát, egyben megragadnám az alkalmat és szeretném megkérdezni hogy mi a vélemény a „paleo-Ketogen” gyógyitónak kinevezett étrendről?! ( Szénhidrát:50-Fehérje:40-50 Zsír:100 gramm
  Őszinte híve:
  parasicsj@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Diet Maker - Diéta, Fogyókúra

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából, amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES 27 Diétás Étellistát