Videók

Modern világ = egészségtelen ételek = globális elhízás

Modern világ = egészségtelen ételek = globális elhízás

Ahogy fejlődik a világunk egyre jobban fejlődik az élelmiszeriparunk is. Ezzel egy időben a globális elhízás is terjed, amit szerintem nem lehet megakadályozni. Elfog jönni az az idő, amikor annyira el lesz hízva a társadalom, hogy a kormányoknak kellesz közbe avatkozni és tilalmakat bevezetni bizonyos ételekre vagy magasabb adókat. Hatalmas felháborodás lesz, tüntetések, diszkrimináció. Ez biztosan be fog következni. Az a baj, hogy nincs más út, mert nem elég azt mondani az embereknek, hogy egyél egészségesen, mert az a hasznodra válik. amik lesz kereslet az olcsó műkajákra addig lesz kínálat. Csak rajtad múlik, hogy mikor vettünk véget ennek, mert te magad vagy a társadalom.

Kategória: Videók

Gyors fogyás csodapirulákkal?

Gyors fogyás csodapirulákkal?

A minap láttam egy műsort a gyors fogyás és a csodapirulák világáról és nagyon tudom ajánlani bárkinek, aki éppen fogyáson töri a fejét. A videót itt meg tudod tekinteni és az ehhez kapcsolodó rész 10 perctől indul, úgyhogy oda kell tekerned a videót.

(tovább…)

Kategória: Videók

A gyorséttermek így vernek át téged

A gyorséttermek így vernek át téged

A szomorú valóság, hogy úgy verik át az átlag embert a gyorséttermek, mint szart a palánkon. Sajnos amíg a bájt és csillogást látjuk bennünk, de a mögöttes termelést nem, addig virágozni fognak. Számos médium csinált már negatív reklámot nekik mégis egyre népszerűbbek és miért? Mert könnyebb bemenni enni gyorsan egy “jót”, mint otthon főzőcskézni és tudod, hogy te olyan finomat nem fogsz tudni csinálni otthon.

Kategória: Videók

Az ideális női test régen és most

Az ideális női test régen és most

A videóban azt láthatod, hogy régen milyen volt a női ideál. Megdöbbentő!

A következő 30 évben a mai vékony női ideálunk újra egyre teltebb lesz, mert nincs más kilátás jelenleg, hogy változna az elhízás mértéke a világunkban.

Kategória: Videók

0

Your Cart

Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES

27 Diétás Étellistánkat

Diétafüzet 1 Ft-ért -16 Days 21 Hours 26 Minutes 45 Seconds
Kérem!