Bejelentkezés

Hogyan vess véget a változó korú hízásnak?

Ha te is szenvedsz attól, hogy nem tudsz a változókorod miatt lefogyni, ha te is évek óta hiba küzdesz a nagy hasad miatt, ha neked is eleged van, hogy állandóan szégyenkezned kell a tested miatt, akkor ez az üzenet neked szól!

TUDOM MIN MÉSZ KERESZTÜL!

Teremy Alex

Valaha én is túlsúlyos voltam, így tudom milyen egy fogyást átélni. A kezdeti a nehézségektől az utolsó kilók leküzdésééig, hogy végre lapos hasam lehessen. Ezért a saját fogyásom tapasztalatát és a korábbi változókorban lévő ügyfeleim tapasztalatát ötvöztem ebben az étrendben.

MIÓTA IS PRÓBÁLSZ LEFOGYNI?

Tükör előtt

Az egyik legrosszabb érzés, amikor kitesszed a leked is a fogyásod kedvéért, de mégsem indulnak meg a kilók lefelé. Amikor havonta több ezer forintot elköltesz fogyókúrás tablettákra, italokra vagy hasonló csodaszerekre és mégis mintha be lenne betonozva a súlyod. És emellett még szörnyen éhezel is a diétád alatt. Ilyenkor gondolhatod azt, hogy "Kész, feladom! Én sose fogok már lefogyni...".

Pedig te csak kicsit fiatalodni szerettél volna. A párodnak tetszeni vagy csak egyszerűen amikor felkelsz és tükörbe nézzel, akkor a jobbik énedet szeretnéd viszont látni. Akinek már nem a kilókkal kell foglalkozni. Ha bemész egy boltba, akkor ne a súlyod miatt ne vehess meg a kiszemelt ruhát. Te hogy vagy ehhez?

MI A MEGOLDÁS?

Lapos Has

Egy olyan étrendet szeretnék neked bemutatni, ami nekem is a fogyásom alapja volt és amit most kifejlesztettem változókorban lévőknek is. Ez pedig a Változó Korú Diétás Étrend, ami úgy lett megalkotva, hogy kiegyensúlyozott táplálkozást biztosítson változókorban. Nem kell semmilyen csodaszer! Megtanít arra, hogyan kezdj bele a fogyásba, hogy te is elérd a célod.

MILYEN JÖVŐ VÁR RÁD?

Boldog jövő

Képzeld el, hogy ezután nem fognak összesúgni az emberek a hátad mögött az utcán, gúnyos megjegyzéseket téve az alakodra. Egy teljesen új dimenzió nyílik meg előtted. Imádni fogod, hogy végre azért fordulnak utánad, hogy megkérdezzék neked hogyan lett ilyen jó alakod? A ruhavásárlás pedig ezután egy hatalmas nagy könnyebbség lesz, mert bármit felvehetsz, minden jól fog állni rajtad. Ugye mennyire más ez ahhoz képest, amit jelenleg tapasztalsz az életedben?

MIÉRT HALLGASS RÁM?

Álmomban se gondoltam, hogy valaha én fogok másoknak segíteni a fogyásban. Hiszen még nem olyan rég én is túlsúlyos voltam, 84 kiló. Az igazi áttörtés a fogyásomban, akkor értem el, amikor diétázni kezdtem. Habár eleinte csak 2% esélyt adtam magamnak, mert féltem, hogy nem leszek elég kitartó. Aztán olyan könnyen ment, hogy semmi szükségem nem volt kitartásra, mert csökkent folyamatosan a súlyom és nem éheztem mellette. 25 kiló fogyást követően a súlyom az 58.8 kiló volt. Habár eleinte a célom csak 67 kiló volt...

VAJON NEKED SZÓL EZ A DIÉTA?

Ez a diétás étrend amit kidolgoztam, azért egyedülálló, mert neked szól amennyiben:

 • változókorban vagy és nehezen megy a fogyás;
 • változókorban vagy és nem szeretnél még jobban elhízni;
 • legalább 10 kiló súlyfelesleged van;
 • nem szeretnél éhezni;
 • nem szeretnél lemondani a legtöbb kedvenc ételeidről;
 • magabiztosabb szeretnél lenni és nagyobb elismerésre vágysz;
 • nem egyhangú diétára vágysz, hanem változatos étkezéseket szeretnél;
 • finom és ízletes ételekre vágysz, amik élvezetessé teszik a fogyásod!

VÉLEMÉNYEK AZ ÉTRENDJEIMRŐL:

Bagyarikné Cziráki Teréz

"Először végig olvastam az Alex által küldött tanulmányt, aztán a változó kori diétás étrendet. Tetszett benne, hogy könnyen betartható és nem kellenek az étkezéshez méreg drága alapanyagok, valamint nem kell koplalni. A kitűzött célt elértem, 78kg vagyok. Nagyon örülök és köszönöm. 12 kilót fogytam!! Nagyon elégedett vagyok. 173cm a magasságom és a 60 évemhez ez nekem nagyon megfelel. Sokkal jobban érzem magam, jobb lett a vérnyomásom, koleszterinem, és sokkal energikusabb vagyok. Most már "csak" a súlytartás a cél. A diétámat 2016. szept.5-én kezdtem, szép lassan mentek le a kilók ahogy kell, mert az én koromban már amúgy sem tanácsos hirtelen fogyni. Majd írok a súlytartás sikeréről is. Mindig örülök a hírleveleidnek és a videós hanganyagoknak is!"

Bagyarikné Cziráki Teréz (60)

 Pintérné Nagy Judit

"Megkaptam a rendelt étrendet, neki is kezdtem. Nagyon örültem, hogy nincs benne semmi extra, követhetem a hétköznapi életemet, csak a rendszert kell kialakítanom. Az első két nap 1,2 kg mínuszt hozott, persze nem vonok le messzemenő következtetéseket, de nagyon örülök. Ígérem, a későbbiekben is beszámolok az eredményekről. Köszönöm a segítséget, Neked további sikereket kívánok (kissé önző módon, mert a Te sikered a mi életünket is könnyíti)."

Pintérné Nagy Judit (70)

Kulikné M. Andrea

"A tavaszi egyhetes étrend nagyon tetszett, megerősített a helyes étkezési szokásaimban, sokkal tudatosabban figyelek erre, kíváncsi vagyok a "folytatásra", illetve még ennek segítségével jó pár kilótól megszabadulni."

Kulikné M. Andrea (44)

Parasics János

"Azért vettem meg a "Változó Korú Diétás Étrendet", mert:
-eleve megnyerő a címlapján lévő Hölgy mosolya-:), ami egy bizonyos fajta önbizalmat ad..
-a tudásanyag elmagyarázza részletesen, hogy Miért hízunk, és Mitől más ez a változókorban.
-a leírt étrend igazi mankó a fogyni vágyóknak, használati utasítással
-felsorolja az anyag a tiltott és a mértékkel fogyasztható ételeket is.
-kitér az ivásra és a javasolt étkezési időkre.
-végül,- de nem utolsósorban-elmagyarázza a Súlyingadozást, és a visszahízás elkerülését.
Összegezve: egy jól megszerkesztett, hasznos tudnivalókat tartalmazó tanácsadás, melyet, jó szívvel, mint többszörös vásárló, csak ajánlani tudom Minden fogyni vágyónak!!"

Parasics János (71)

VÁLTOZÓ KORÚ DIÉTÁS ÉTREND

Változó Korú Diétás Étrend

Az étrend segít elérni a várva várt fogyást, hogy végre a tükörben a valódi éned köszönjön vissza. Ezt tudja és ebben olyan verhetetlen a Változó Korú Diétás Étrend. Szeretném, hogy a tiéd legyen már ma, hogy mostantól te is büszke lehess magadra. A étrendet E-mail-ben fogod megkapni.

Diéta Célja: Visszaszerezd az ideális testalkatod változókorban is

Kiadás: Digitális könyv, PDF

 • Segít elérni, hogy a változókor ellenére is lefogyj
 • Milyen ételeket kell enned ahhoz, hogy beinduljon a fogyásod
 • Megtanítja veled, hogyan kezd el a diétát
 • Úgy fogyhatsz, hogy közben nem éhezel
 • A legtöbb kedvenc ételedet garantálan enni fogod
 • Hogyan kövesd a fogyásod már az első naptól kezdve

"OK, EZ TETSZIK, DE MENNYIBE KERÜL?"

A Változó Korú Diétás Étrend nem csak azt mondja, hogy mit és mikor ehetsz, hanem meg is tanít a fogyásra.Rengeteg időt és energiát spórol meg, ugyanis nem kell tovább keresgélned az ígéretes, ámde nem működő "csodaszerek" után.

A fogyókúrás "csodaszerek" akár havi 20.000 ft-odba is kerülhet és köztudottan hatástalanok, mert a legtöbb gyártó csak néhány hónapig árulja és eltűnik, majd behoz egy újat, ami szintén kamu. Nemhogy pénzed veszik el, de még nem is működik!

Azonban, ha marad a jelenlegi súlyfelesleged, akkor az azzal fog járni, hogy többet fogsz enni, így ez hosszú távon többe kerül, mintha megszabadulnál a feleslegedtől!

Ha el kezdesz kutatni az interneten, akkor következő alternatív megoldásokra találhatsz árakat:
1 havi személyi edzés átlagosan: 19.470 Ft,
1 havi fogyi tabletta (ami nem is működik) átlagosan: 24.350 Ft,
1 havi diéta tanácsadás: 49.950 Ft,
1 havi diétás étel házhozszállítás: 83.890 Ft!

Ezzel szemben most az 1 hetes Változó Korú Diétás Étrend csak 4.999 Ft, amit hónapokig csinálhatsz
Ugye, hogy sokkal jobban megéri?

1 hetes: 4.999 Ft

2 hetes: 8.999 Ft

4 hetes: 13.999 Ft Legnépszerűbb

Az étrend e-mail-ben fogod megkapni és ezért tudom adni ilyen áron. Ha ezt kiadnám valódi papír könyvben, akkor az ára legalább 50%-kal többe kerülne. Ezért adom neked Digitális könyv vagyis PDF formában, amit minden eszközön könnyedén el tudsz olvasni.

Engem is érdekel!

MIT KOCKÁZTATSZ, HA KIHAGYOD EZT A LEHETŐSÉGET?

 • Elveszíted az AJÁNDÉKOT, hiszen ez csak ideig óráig kapható együtt!
 • Ha a Magad útját járod és nem veszel igénybe segítséget, akkor rengeteg pénzt, időt és energiát kockáztatsz!
 • Ha a Magad útját járod és megáll a fogyásod, akkor nem fogod tudni, hogy miért állt meg és mit kell ilyenkor csinálnod!
 • Elképzelhető, hogy ismerőseid használni fogják és te nem fogod érteni, hogy nekik miért megy olyan könnyen a fogyás!
 • Ha nem sikerül magadtól beindítani a fogyásod, akkor gyakran állandó stressz hatás lép fel. Nem lenne jó ezt elkerülni?
 • Ha nem alkalmazod ezt a diétát, akkor folyamatosan kételyek között leszel, hogy mit lehet enni és mit nem.
Nem kockáztatok, belevágok!

MINDEN KOCKÁZATOD ÁTVÁLLALJUK: 100% GARANCIA

garancia

Egy dologban biztos lehetsz, ha betartod az étrendet, akkor fogyni fogsz! Ha mégsem nyerte el a tetszésed, akkor kérdezés nélkül, a rendeléstől számított 50 napon belül küldesz egy e-mailt és visszautalom neked a kifizetett összeget. Nekem nem ér annyit tíz ügyfél pénze, mint egy, aki rosszhíremet kelti.

Elfogadom a garanciát!

HŰSÉGPROGRAM

Ha már vásároltál tőlunk másfajta étrendet, akkor ráadásként -50% kedvezményt kapsz! Ezzel mondunk köszönetett a bizalmadért. Csak válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd, rendeld meg és utalásnál a végösszegnek csak az 50%-t kell elutalnod.

Elfogadom a kedvezményt, mint korábbi vásárló!

Hogyan lehet tiéd egy példánya?

 • Válaszd ki a neked megfelelő étrendet és kattints a "Tovább" gombra.
 • Ezután meg kell adnod az elérhetőségedet, azon belül is az e-mail címed.
 • Kiválasztod, hogy utalással vagy bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Utalás esetén 1-2 órán belül, bankkártyás fizetés esetén pedig azonnal megkapod a terméket az e-mail címedre.

Változó Korú Diétás Étrend

VÁLASSZ CSOMAGOT

Az egyetlen járható út a változó korú kilók ellen

Akkor ajánlom neked, ha a változókor előtt, alatt vagy után vagy és legalább 10 kiló felesleged van.

Változó Korú Diétás Étrend

4.999 Ft13.999 Ft

Kiürítés

Cikkszám: Változó Korú Diétás Étrend Kategória:

LÉPJ MOST, MERT A HABOZÁS EGYENLŐ A KUDARCCAL

Ne feledd, ha ma megrendeled a Változó Korú Diétás Étrendet, akkor holnaptól kezdve élvezheted a fogyás örömét. Komplett tervet kapsz arra, hogyan add le a felesleged legnagyobb részét és hogyan érd el a céljaidat. A szégyenkezésnek ezután örökre vége, jön a szexi vagyok időszak, ráadásul éhezés nélkül és fájdalommentesen!


MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLASZOLTAM?

Kattints arra, amire kíváncsi vagy!

 • Mennyi fogyást várhatok az első hónap alatt?
  10 kiló felesleg felett átlagosan havi 3 kilót lehet leadni. Ez valakinek kevés, de nem lehet ennél gyorsabban lefogyni, de ha elérted a célod, akkor soha többet nem fogsz visszahízni, mert olyan tudásra teszel szert, ami ebben megakadályoz. Mindig tudni fogod, hogy miből mennyit ehetsz pusztán ránézésre fejből.
 • Ha letelik például a 2 hetes étrend, akkor kezdjem elölről?
  Igen, 2 hét múlva újra kezdődik, de a jó hír, hogy nem kell mindig ugyanazt enni. Tehát pl. nincs megszabva, hogy ekkor és ekkor, ilyen és ilyen húsfajtát vagy levest kell enned. Hanem egyszerűen "sült hús" és kész. És ez bármilyen hús lehet, így minden héten mást és mást ehetsz. Ez garantálja, hogy nem lesz unalmas az étrend ismétlése.
 • Milyen alapanyagok szerepelnek a diétában?
  Kizárólag hagyományos, a hétköznapokban megszokott alapanyagokat fogyaszthatsz. Nem kell semmilyen flancos, drága vagy olyan alapanyag, amit még itthon sem lehet kapni.
 • Mozgás nélkül is hatásos?
  A mozgás nem feltétele a fogyásnak. A mozgás csak egy plusz, kiegészítés a diéta mellé, amivel felgyorsíthatod a fogyásod. Tehát, ha bármilyen egészségügyi dolog miatt nem tudsz mozogni, akkor is működni fog a fogyásodnál az étrend.
 • Mit csináljak, ha válogatós vagyok?
  Az étrend úgy van összeállítva, hogy nagyon sok választási lehetőséged van. Nem kell az összes zöldséget, levest, húst vagy főzeléket szeretnéd, elég ha csak párat szeretsz és ebből készíted el az étkezésed.
 • Mennyit kell enni diéta alatt?
  A diéta alatt valójában többet fogsz enni, mint egy átlagos napon. Mindenből minden étkezésre normál adagot kell enned. A normál adag az, amit te annak tartasz, amennyit normális esetben enni szoktál.
 • Sok mindent próbáltam már, félek belekezdeni. Mit tanácsolsz?
  Félelemre nincs okod, mert 30 napig 100%-os pénzvisszafizetési garancia van az étrendre, így ha nem tetszik, akkor visszakapod a pénzed. Nincs mit veszítened. Más részről ezzel az étrenddel nincs éhezés, mint sok más kamu étrendnél. Rengeteg választási lehetőséged van, azt eheted, amit valóban szeretsz. Így nemhogy félni nem kell tőle, de még élvezni is fogok.
 • Csak egészséges embereknél működik?
  Nem csak egészséges embereknél működik. Bármilyen betegség mellett alkalmazható, így pajzsmirigy alulműködés és inzulin rezisztencia mellett is. Ha valamilyen betegség miatt nem ehetsz bizonyos ételeket, akkor egyszerűen azokat kihagyod az étkezéseidből, ahogy valószínű eddig tetted.
 • Ha kevesebb, mint 10 kiló van rajtam, akkor is segíthet?
  Az étrendek kifejezetten 10 kiló feletti felesleg esetén használnak. Ha ennél kevesebb van rajtad, akkor neked a Lapos Has Diéta Tudásanyagunkat ajánljuk. Kifejezetten 10 kiló alattiak részére.
 • Mekkora az esélyem, hogy elérem a célom?
  Ez rajtad áll, vagyis azon mennyire pontosan tartod be az étrendben leírt szabályokat. Ha pontosan betartod és nem csalsz, akkor garantált a siker.
 • Külföldön is lehet rendelni?
  Igen lehet, mivel a terméket e-mailben fogod megkapni PDF formátumban(ebook), amit számítógépen, okostelefonon, táblagépen és akár okostelevízión is tudsz használni.
 • Hogyan kapom meg?
  A terméket az utalásod beérkezésétől 1-2 órán belül e-mailben fogod megkapni PDF formátumban(ebook), amit számítógépen, okostelefonon, táblagépen és akár okostelevízión is tudsz használni.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Banki utalással vagy Bankkártyával is fizethetsz. Ha nincs számlád, akkor is utalással rendeld meg és egy közeli OTP Bankban tudod befizetni a megadott számlaszámra, amit majd kapni fogsz.
 • Ha nincs számlaszámom, hogyan tudok fizetni?
  Egyszerűen megrendeled banki utalással, bemész egy OTP bankba és a megadott számlaszámra készpénzben befizeted. Mire hazaérsz már meg is kaptad az étrended.
 • Ha több mint 50-60 kiló feleslegem van, arra is alkalmas?
  Igen, 50-60 kiló súlyfelesleg esetén is hatásos. Az az igazság, hogy minél nagyobb a súlyod annál könnyebben tudsz vele fogyni, de nem szabad gyorsan se fogyni, mert az Te esetében könnyen megereszkedhet a bőröd a gyors fogyástól.

Van esetleg még kérdésed amire nem kaptál választ? Írj nekünk bátran, válaszolunk!
Vagy írj a dietmaker@dietmaker.hu e-mail címre és pár órán belül válaszolunk a kérdésedre!

Additional information

Időtartam

1 hetes, 2 hetes, 3 hetes, 4 hetes

0

Kosár tartalma

Látom te is szeretnél  tenni a fogyásodért, gratulálok hozzá!

Van esetleg még kérdésed amire nem kaptál választ? Írj nekünk bátran, válaszolunk!

Köszönöm a véleményed!