Bejelentkezés

Nem indul be a fogyásod, pedig te mindent megteszel azért, hogy megszabadulj pár kilótól?

Egy dolog, hogy fogyni szeretnél, de egy másik dolog, hogyan indítsd be a fogyásod. Mutatok neked hogyan érheted el ezt. A fogyásod beindításához nem napok vagy hetek kellek, hanem csak pár óra!

Nem adok neked semmilyen csodaszert, mert csoda csak a mesében létezik. Konkrét személyre szabott tanácsot fogsz kapni, ami csak neked jó.

TUDOM MIN MÉSZ KERESZTÜL!

Teremy Alex

Valaha én is túlsúlyos voltam, így tudom milyen lefogyni. A kezdeti a nehézségektől az utolsó kilók leküzdésééig. Eleinte nekem is voltak kudarcaim. Felüléseket csináltam, hogy a hasamról fogyjak. Elhagytam a kenyeret, hátha majd attól, pár kanállal kevesebbet ettem mindenből, de mindhiába.

A fogyásom sose indult be, de ma már tudom hol hibáztam és ezért tudok neked is segíteni. A saját fogyásom tapasztalatát és a korábbi ügyfeleim tapasztalatát ötvöztem és most átadom neked.

Parasics János

"Szavahihető!, hiszen saját példáját és tapasztalatát adja át, amihez őszintén csak is gratulálni tudok-, és nem mint a dietetikusok csak a könyvből tanult dolgokat adják át!!"

Parasics János (71)

Ahol már láthattál minket:

média

MIÓTA IS PRÓBÁLSZ LEFOGYNI?

Tükör előtt

Az egyik legrosszabb érzés, amikor kitesszed a leked is a fogyásod kedvéért, de mégsem indulnak meg a kilók lefelé. Amikor havonta több ezer forintot elköltesz fogyókúrás tablettákra, italokra vagy hasonló csodaszerekre és mégis mintha be lenne betonozva a súlyod. És emellett még szörnyen éhezel is a diétád alatt. Ilyenkor gondolhatod azt, hogy "Kész, feladom! Én sose fogok már lefogyni...".

Pedig te csak kicsit fiatalodni szerettél volna. A párodnak tetszeni vagy csak egyszerűen amikor felkelsz és tükörbe nézzel, akkor a jobbik énedet szeretnéd viszont látni. Akinek már nem a kilókkal kell foglalkozni. Ha bemész egy boltba, akkor ne a súlyod miatt ne vehess meg a kiszemelt ruhát. Te hogy vagy ehhez?

MI A MEGOLDÁS?

Lapos Has

Egy olyan lehetőséget szeretnék neked bemutatni, amitől be indul a te fogyásod is. Miután lefogytam, elkezdtem másoknak is segíteni és kifejlesztettem egy olyan módszert, amivel bárkinek sikeresen beindul a fogyása. Ehhez nincs az más dolgod, csak megfogadni a tanácsaimat, hiszen személyesen neked segítenek interneten keresztül. Ez pedig a Fogyás Beindítása tanácsadásom. Nem kell semmilyen csodaszer! Megtanítalak arra, hogyan indítsd be a fogyásod, hogy utána addig fogyhass le, amíg el nem éred a célod.

MILYEN JÖVŐ VÁR RÁD?

Boldog jövő
 • Képzeld el, hogy ezután nem fognak összesúgni az emberek a hátad mögött az utcán, gúnyos megjegyzéseket téve az alakodra;
 • Egy teljesen új lehetőségek nyílnak meg előtted az életben;
 • Imádni fogod, hogy végre azért fordulnak utánad, hogy megkérdezzék neked hogyan lett ilyen jó alakod;
 • A ruhavásárlás ezután egy hatalmas könnyebbség lesz, mert bármit felvehetsz, minden jól fog állni rajtad.
 • Ugye mennyire más ez ahhoz képest, amit jelenleg tapasztalsz az életedben?

MIÉRT HALLGASS RÁM?

Álmomban se gondoltam, hogy valaha én fogok másoknak segíteni a fogyásban. Hiszen még nem olyan rég én is túlsúlyos voltam, 84 kiló. Az igazi áttörtés a fogyásomban, akkor értem el, amikor diétázni kezdtem. Eleinte csak 2% esélyt adtam magamnak, mert féltem, hogy nem leszek elég kitartó. Aztán olyan könnyen ment, hogy semmi szükségem nem volt kitartásra, mert csökkent folyamatosan a súlyom és nem éheztem mellette. 25 kiló fogyást követően a súlyom az 58.8 kiló volt. Miközben a célom csak 67 kiló volt...

VAJON NEKED SZÓL EZ A DIÉTA?

A Fogyás Beindítása 2 hetes diéta tanácsadás amit kidolgoztam, azért egyedülálló, mert neked szól amennyiben:

 • diétázol jelenleg, de mégsem indul be a fogyásod;
 • eddig még nem próbáltál lefogyni, de már az elején jól akarod csinálni kudarcok nélkül;
 • úgy érzed, hogy szükséged van segítségre, aki vezet a helyes úton;
 • nem szeretnél éhezni;
 • nem szeretnél lemondani a legtöbb kedvenc ételeidről;
 • magabiztosabb szeretnél lenni és nagyobb elismerésre vágysz;
 • nem egyhangú diétára vágysz, hanem változatos étkezéseket szeretnél;
 • finom és ízletes ételekre vágysz, amik élvezetessé teszik a fogyásod!

VÉLEMÉNYEK A TANÁCSADÁSOMRÓL:

G. Marianna
"Azoknak ajánlom, akik a fogyást nem csodaszerektől várják, hanem az étkezésük tudatos tervezésével. Józan ésszel belátható, hogy tenni kell azért, hogy fogyjunk, ez a program egy megvalósítható rendszert ad."
- G. Marianna

Miért választották mások az internetes tanácsadásaimat?

"Azért ajánlom mert MŰKÖDIK. Nem nehéz betartani a szabályokat, lehet és kell is enni, nálam még a kedvenc ételeim jó része is belefér a programba (pedig előtte azt gondoltam azokról tuti le kell mondani). Szóval csak hajrá, ha fejben megvan az elhatározás, akkor ez a program menni fog szerintem bárkinek."
- T. Anna
"Számomra egy működő rendszert jelent, amivel sikerült jelentős súlytöbblettől megszabadulni. Nincs olyan akinek ne tudnám ajánlani, ha nálam működik, mindenkinél működhet."
- H. Attila
"...én tudom milyen az mikor az ember kipróbál mindenféle diétát és kudarcot vall. De ez a program működik, ahogy nálam úgy édesanyámnál és a lányomnál is, aki csak 11 éves. Habár a végső célom még nincs itt, de kitartással és jó tanácsokkal, amiket kapok a programba másnak is sikerülhet, hiszen csak kilókat lehet vele veszíteni, ha kipróbáljuk."
- L. Karolina
"Ajánlanám azoknak, akik nem nagyon bíznak magukban, ezalatt a két hónap alatt volt a családomban 3 születésnap, 2 névnap kínálgattak a kollégák sütikkel, nasikkal és én mindegyikre nemet mondtam, és ekkor jöttek az elismerő szavak: „Te ilyen erős vagy…”, „Ennyire komolyan veszed? Ez igen…” Ezek mindig jólesnek az embernek és persze erőt is adnak."
- B. Bea
"Ajánlom mindenkinek, aki súlyfelesleggel küszködik és csodagyógyszer nélkül reális körülmények között szeretne végleg lefogyni, úgy hogy közben nem lesz ideges mindentől, nekem hatásos volt."
- P. Sándor
"Szia! Köszönöm szépen a tanácsokat. A mostani étkezésem abban tér el az előzőekhez képest, hogy most rendszeresen étkezem(3 óránként), kerülöm az édességeket, egészségtelen nasikat és bármennyire is hihetetlen számomra még többet is eszek most mennyiségre és mégis működik...Szóval nagyon köszönöm Neked!"
- Anett

FOGYÁS BEINDÍTÁSA

Fogyás Beindítása

Az tanácsadás révén megtanulod a fogyás titkát és segít elérni a kitűzött célod, hogy végre a tükörben a valódi éned köszönjön vissza. Ezt tudja és ebben olyan verhetetlen a Fogyás Beindítása tanácsadás. Szeretném, hogy te is belekezdj még ma, hogy mostantól büszke lehess magadra.

 • Beindítja a fogyásod
 • Segít elérni, hogy a kitűzött célod
 • Megtanulod, hogy milyen hétköznapi ételeket kell enned
 • Úgy fogyhatsz, hogy közben nem éhezel
 • A legtöbb kedvenc ételedet garantálan enni fogod

HOGYAN MŰKÖDIK A TANÁCSADÁS?

 1. Megkapod a Fogyás Beindítása kézikönyvet
 2. Ebben minden információt megtalálsz, amire szükséged lesz a tanácsadás ideje alatt és azután is. Ez alapján fogod elkezdeni a diétád.

 3. Fel kell jegyezned, hogy mit és mikor ettél
 4. Miután befejezted az étkezésed, egyszerűn csak felírod, hogy reggelire, ebéd, stb. mit ettél. Pl.: "Ebéd: 1 tányér húsleves".

 5. Bármikor tehetsz fel kérdéseket
 6. A tanácsadás alatt, ha felmerül valamilyen gond vagy kérdés, akkor bármikor kérdezhetsz tőlem és elsőbbséget fogsz élvezni mindenki előtt.

 7. Átnézem az étkezéseidet és tanácsot kapsz
 8. Ha írod, hogy mit ettél, akkor ezt a listát elküldöd nekem naponta email-ben és én kielemzem azt. Megmondom, hol hibázol, min kell javítanod. Nagyon részletes elemzést fogsz kapni. Ha megfogadod a tanácsokat, akkor napról napra jobban fog menni és folyamatosan csökken a súlyod is.

 9. A tanácsadás után már magadtól fogod csinálni
 10. A tanácsadás minimum 2 hetes, de lehetőség van 1 hónapra is. Azonban bármeddig segítek neked, ameddig szeretnéd.

FONTOS! Ha csak az első napon tanultakat fogadod meg már többet tettél a fogyásod beindítása érdekében, mint sokan mások évek alatt. Ha eddig csak a sötétben tapogatoztál, akkor most végre felkapcsoljuk a lámpákat is, hogy láss.

FONTOS! Biztos te is rengeteg egymásnak ellentmondó véleményt hallottál már fogyással kapcsolatban. Tisztába tesszük a tényeket, hogy pontosan mi hatásos és mi csak féligazság vagy kamu.

FONTOS! Itt nincs csodaszer, nem kell csodapirullákat bevenned. Csak és kizárólag a te hagyományos ételeiddel indítjuk be a fogyásod.

"OK, EZ TETSZIK, DE MENNYIBE KERÜL?"

A Fogyás Beindítása tanácsadás konkrétan megtanít a fogyásra. Személyesen interneten keresztül segítek és felügyelem a fogyásod, hogy mindig a helyes úton maradj. Rengeteg időt és energiát spórol meg neked, ugyanis nem kell tovább keresgélned az ígéretes, ámde nem működő "csodaszerek" után.

A fogyókúrás "csodaszert" lehet olcsóbban megkapod, de az is lehet akár havi 30.000 Ft, ami fél év múlva pedig már 180.000 Ft-odba is kerülhet és köztudottan hatástalanok, mert a legtöbb gyártó csak néhány hónapig árulja, majd eltűnik a pénzeddel együtt és behoz egy újat, ami szintén kamu. Nemhogy pénzed veszik el, de még nem is működik!

Azonban, ha marad a jelenlegi súlyfelesleged, akkor az azzal fog járni, hogy többet fogsz enni, így ez hosszú távon többe kerül, mintha megszabadulnál a feleslegedtől!

A statisztikák szerint akinek legalább 10 kiló feleslege van, az naponta egy fél étkezésnyi kalóriával eszik többet, mint kellene. Ez átlagosan, ha otthon eszel kb 150 Ft. Ha nem csinálsz semmit, akkor:
1 év költsége: 54.750 Ft
2 év költsége: 109.500 Ft
5 év költsége: 273.750 Ft-ot buksz el!

Ezzel szemben most a 2 hetes Fogyás Beindítása tanácsadás csak 29.999 Ft
Ugye, hogy sokkal jobban megéri?

2 hetes
29.999 Ft

TOVÁBB!

1 hónapos
49.999 Ft

TOVÁBB!

MIT KOCKÁZTATSZ, HA KIHAGYOD EZT A LEHETŐSÉGET?

 • A Komplett csomag csak pár napig kapható!
 • Ha a Magad útját járod és nem veszel igénybe segítséget, akkor rengeteg pénzt, időt és energiát kockáztatsz!
 • Nem fogod tudni hatékonyan beindítani a fogyásod, ha egyedül és tudatlanul kezdesz neki!
 • Ha a Magad útját járod és megáll a fogyásod, akkor nem fogod tudni, hogy miért állt meg és mit kell ilyenkor csinálnod!
 • Elképzelhető, hogy ismerőseid fognak jelentkezni és te nem fogod érteni, hogy nekik miért megy olyan könnyen a fogyás!
 • Ha nem sikerül magadtól beindítani a fogyásod, akkor gyakran állandó stressz hatás lép fel. Nem lenne jó ezt elkerülni?
 • Ha nem alkalmazod ezt a diétát, akkor folyamatosan kételyek között leszel, hogy mit lehet enni és mit nem.
Nem kockáztatok, belevágok!

MINDEN KOCKÁZATOD ÁTVÁLLALJUK: 100% GARANCIA

garancia

Egy dologban biztos lehetsz, ha betartod a tanácsaim, akkor fogyni fogsz! Ha mégsem nyerte el a tetszésed, akkor kérdezés nélkül, a rendeléstől számított 50 napon belül küldesz egy e-mailt és visszautalom neked a kifizetett összeget. Nekem nem ér annyit tíz ügyfél pénze, mint egy, aki rossz híremet kelti.

Elfogadom a garanciát!

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

 • Válaszd ki a neked megfelelő csomagot és kattints a "Tovább" gombra.
 • Ezután meg kell adnod az elérhetőségedet, azon belül is az e-mail címed.
 • Kiválasztod, hogy utalással vagy bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Amennyiben az utalást választod, az utalástól számított 1-2 órán belül felveszem veled a kapcsolatot az e-mail címeden keresztül.

Fogyás Beindítása

VÁLASSZ CSOMAGOT!

Segít beindítani a fogyásod

Akkor ajánlom neked, ha régóta próbálkozol már, de valahogy mégsem sikerül beindítani a fogyásod.

Fogyás Beindítása

29.999 Ft49.999 Ft

Törlés
Want a discount? Become a member by purchasing Diet Club or Diet Club Upsell, or log in if you are a member.

Cikkszám: Fogyás Beindítása Kategória:

MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLASZOLTAM?

Kattints arra, amire kíváncsi vagy!

 • Mennyi fogyást várhatok az első hónap alatt?
  10 kiló felesleg felett átlagosan havi 3 kilót lehet leadni. Ez valakinek kevés, de nem lehet ennél gyorsabban lefogyni, de ha elérted a célod, akkor soha többet nem fogsz visszahízni, mert olyan tudásra teszel szert, ami ebben megakadályoz. Mindig tudod fogod, hogy miből mennyit ehetsz pusztán ránézésre fejből.
 • Sok mindent próbáltam már, félek belekezdeni. Mit tanácsolsz?
  Félelemre nincs okod, mert 30 napig 100%-os pénzvisszafizetési garancia van az étrendre, így ha nem tetszik, akkor visszakapod a pénzed. Nincs mit veszítened. Más részről nincs éhezés, mint sok más kamu étrendnél. Rengeteg választási lehetőséged van, azt eheted, amit valóban szeretsz. Így nemhogy félni nem kell tőle, de még élvezni is fogok.
 • Csak egészséges embereknél működik?
  Nem csak egészséges embereknél működik. Bármilyen betegség mellett alkalmazható, így pajzsmirigy alulműködés és inzulin rezisztencia mellett is. Ha valamilyen betegség miatt nem ehetsz bizonyos ételeket, akkor egyszerűen azokat kihagyod az étkezéseidből, ahogy valószínű eddig tetted.
 • Mekkora az esélyem, hogy elérem a célom?
  Ez rajtad áll, vagyis azon mennyire pontosan tartod be a tanácsaimat. Ha pontosan betartod és nem csalsz, akkor garantált a siker.
 • Külföldről is lehet jelentkezni?
  Igen lehet, mivel a tanácsadás interneten keresztül zajlik.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Banki utalással vagy Bankkártyával is fizethetsz. Ha nincs számlád, akkor is utalással rendeld meg és egy közeli OTP Bankban tudod befizetni a megadott számlaszámra, amit majd kapni fogsz.
 • Ha nincs számlaszámom, hogyan tudok fizetni?
  Egyszerűen megrendeled banki utalással, bemész egy OTP bankba és a megadott számlaszámra készpénzben befizeted. Mire hazaérsz már meg is kaptad a kézikönyvet és kezdhetjük.

További információk

Időtartam

2 hetes, 1 hónapos

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Sajátos. Új szemszögből közelít.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Kosár tartalma