Diet Club - Diéta, Fogyókúra

Diet Club az intelligens fogyni vágyók közössége...

Magyarország legnagyobb diéta és fogyás tudástára vár téged is most korlátozott ideig!

Csatlakozási határidő:

nap óra perc mp.

Több, mint 25 tananyag vár a klubban téged, ahol egy új világ nyílik ki előtted: rengeteg tudás, barátok és azonnali szakmai segítség. Lépj be közénk, és tanuld meg a fogyás összes kis mocskos titkát!

CSATLAKOZZ A KLUBHOZ!

A Diet Club segít abban, hogy megadja a megfelelő tudást a fogyásodhoz!

ÍME, A GONDTALAN FOGYÁSHOZ VEZETŐ LEGGYORSABB ÚT:

25+ exkluzív tananyag, ami az alapoktól kezdve egészen a lapos hasig teljesen végig kíséri a fogyásod...

Diet Club
 • Egy szülinapi torta áráért egy egész könytárat kapsz.
  Nem csak elméleti tudást szerzel, hanem konkrét kivitelezési terveket és segítséget a fogyásodhoz.
 • Nem kell többet a megérzésedre hagyatkoznod.
  Szinte minden kérdésedre választ fogsz kapni a klubban, de ha mégsem, akkor bármikor kérdezhetsz előben egy chat felületen keresztül.
 • Bármikor kérhetsz tananyagot.
  A klubban havonta 2-3 új tananyag jelenik meg, azok közül, amiket a Klubtagok kértek.
 • 20% azonnali kedvezmény:
  A Klubtagok minden egyéb tananyagunkból 20% kedvezményt kapnak, így a tagsági díj már egy vásárlás után megtérülhet.
MI VÁR RÁM A KLUB EXKLUZÍV BELSEJÉBEN?

De pontosan mi is ez a Diet Club?

Találgatás helyett
pontosan megmutatjuk mit kell csinálnod!

Diet Club - Diéta, Fogyókúra

A Diet Club egy zárt, kívülről "csak úgy" elérhetetlen felület, egy online kincseskamra, melybe felhasználónév-jelszó párossal tudsz belépni. Ebben a kincseskamrában őrizzük az alábbi tananyagokat, melyekhez folyamatosan, havonta újabbakat készítünk, a régieket pedig frissítjük, karban tartjuk.

Csatlakozási határidő:

nap óra perc mp.

A Diet Club belsejében található anyagokat 4 fő kategóriába soroljuk:

Alapok, 30 kiló felett, 10-30 kiló között, Utolsó kilók

Nem árulunk zsákbamacskát! Nézd meg, milyen anyagok várnak Rád a Klubban:

Előfizetéses tartalom, lépj be a megtekintéshez!

Sajnáljuk, de a Diet Club egy EXKLUZÍV közösség, ahova csak Klubtagok léphetnek be. Kívülről “csak úgy” nem engedünk be senkit. Olvass tovább, és csatlakozz Te is Magyarország első és egyetlen diéta közösségéhez. A csatlakozást követően az összes itt látott anyag azonnal elérhetővé válik Számodra!

 • Minden tananyag
 • Alapok
 • 30+ kiló
 • 10-30 kiló
 • Utolsó kilók
Ha hirtelen megállt a fogyás, mit csinálj?

Ha hirtelen megállt a fogyás, mit csinálj?

Publikálva: 2017.10.08.

Rövid, ám nagyon tanulságos eset arra, hogyha folyamatosan csökken a súlyod, aztán hirtelen megállsz a fogyással mit csinálj. Velem is megeset, hogy 2 hétre megállt a fogyásom, és eleinte tanácstalan voltam, de megtaláltam a megoldást rá.

Dukai Szilvia étrendje

Dukai Szilvia étrendje

Less bele, hogy milyen ételeket eszik Szilvia, és milyen tanácsokkal látom el, hogy a fogyása folyamatos legyen.

Miért jó befőttet enni?

Miért jó befőttet enni?

Én sok helyen olvastam már, hogy ellenzik a befőttet diéta alatt a cukortartalma miatt. Mi ebben az igazság, és vajon hogyan tudod beilleszteni az étkezésedbe a befőtteket és savanyúságokat?

Egyél többször, fogyj gyorsabban!

Egyél többször, fogyj gyorsabban!

Egy külön tananyag foglalkozik azzal, hogy minimum hány étkezést kell tartanod egy nap, hogy megálljon a hízás és beinduljon a fogyás. Azonban ebben a tananyagban arra fogok kitérni, hogy mi van, akkor ha még több étkezést tartasz egy nap, akár 7-10 étkezést is.

Mikor ehetsz este és éjszaka?

Mikor ehetsz este és éjszaka?

Este enni kell, ha sokáig vagy ébren. Nemcsak lehet, nem esetleg egy kicsit, hanem igenis kötelező! Ilyet senkitől nem fogsz hallani, sőt még én sem hallottam. Az ügyfeleim felé a tanácsom legtöbbször az szokott lenni, hogy többet kell enniük, mert általában keveset esznek. A súlyproblémákkal küszködő emberek valahogy úgy vannak vele, hogy szinte örökké sokat esznek, ám amikor fogyni szeretnének, állandóan keveset. De nézzük, miért is fontos este vagy éppen éjszaka enni?

Mérd naponta a súlyod, és jósold meg mikor mennyi lesz a súlyod!

Mérd naponta a súlyod, és jósold meg mikor mennyi lesz a súlyod!

Most nézzük, miért fontos naponta mérni a súlyod, és hogyan tudsz jósolni belőle. Én erre a “felfedezésemre” csak hónapokkal később jöttem rá, és nagyon sokat segített abban, hogy rájöjjek a fogyás logikájára, ütemére és az okokra, ezért érdemes rászánni az időd. Ráadásul, ha ezt tudod, akkor sokkal stresszmentesebb lesz a fogyásod.

Hogyan tudsz 2 liternél is többet meginni?

Hogyan tudsz 2 liternél is többet meginni?

Sokszor, sok helyen lehet azt hallani, hogy fogyókúra alatt meg kellene inni naponta 2 litert. Azonban a gyakorlatban mégsem tudunk ennyit inni. Mi lehet ennek az oka, és mi erre a megoldás?

Mikor ehetsz kenyeret, hogy fogyj is mellette?

Mikor ehetsz kenyeret, hogy fogyj is mellette?

Mi az igazság a kenyér mögött? Lehet-e enni vagy sem? Ha igen, mennyit, mikor és mihez? Pirítva vagy anélkül? Megannyi kérdés, ami rengeteg embert érdekel, de még mindig csak a sötét tapogatózunk.

Így tanulj meg használni egy kalóriaszámláló programot

Így tanulj meg használni egy kalóriaszámláló programot

A legegyszerűbb és leghatékonyabb, hogyha egy komplett kalóriaszámláló programot használsz. Rengeteg időt és energiát takarítasz meg vele, és ha megtanulod, akkor egy életre szóló vékony és karcsú életmódot köszönhetsz magadnak.

1. lépés: Így kezdj el nagy súlyból fogyni

1. lépés: Így kezdj el nagy súlyból fogyni

A túlsúly sose szép látvány, legyünk akármilyen magasak, férfiak, nők vagy akár sportosak. Még ha a látvány nem is érdekel bennünket, az egészségünk talán fog vagy kéne, hogy érdekeljen. Most arra fogsz választ kapni, hogyan kezd el, hogy ne legyen kudarc a vége.

Mire van szükséged a kalóriaszámoláshoz?

Mire van szükséged a kalóriaszámoláshoz?

A kalóriaszámolást nagyban meg tudjuk könnyíteni azzal, ha beszerezzük a hozzá szükséges dolgokat. Nagyon fontos szerepet játszanak, mivel nélkülük vakon diétáznánk, ami azt jelentené, hogy az utolsó kilókat szinte lehetetlen lenne leadni.

Mitől függ egy étel kalóriatartalma?

Mitől függ egy étel kalóriatartalma?

Ahhoz, hogy tudjunk kalóriát számolni, előbb meg kell tanulnod, hogy pontosan milyen összetevőkből épülnek fel az ételeink, és azokban mennyi kalória van. Ha ezt megjegyzed, akkor későbbiekben már egyre könnyebb lesz fejben is számolnod.

Mi is az a kalóriaszámolás?

Mi is az a kalóriaszámolás?

Amikor arról beszélünk, hogy a kalóriaszámolás módszerével szeretnénk lefogyni, akkor arról van szó, hogy számolnunk kell az elfogyasztott ételek kalóriaértékét, és egy bizonyos határon belül már nem szabad többet enni.

Mitől lesz lapos hasad?

Mitől lesz lapos hasad?

Először meg kell értened, hogy miért és mikortól lesz lapos a hasad, mielőtt bármiben is belekezdenél. Most is először helyesen kell gondolkodni és hozzáállni, és csak utána belekezdeni.

Mit ihatok a diéta alatt?

Mit ihatok a diéta alatt?

Sok túlsúlyos ember pusztán csak azért hízik el, mert habár helyesen válogatja meg diéta alatt az ételeket, viszont az italok terén már túlzásba esik. Ugyanis a folyadékokból nagyon gyorsan lehet túl sok kalóriát bevinni anélkül, hogy feltűnne.

Milyen időközönként étkezz, és miért?

Milyen időközönként étkezz, és miért?

Az étkezések számá és ideje ugyanannyira fontos, hogy maguk az ételek, amiket megeszel. Hiába eszel jó ételek, ha túl gyakran vagy túl ritkán eszel. A cél az aranyközépút, és most ezt tanítom meg veled.

Ételek, amiket kerülnöd kell

Ételek, amiket kerülnöd kell

Itt dől el igazán, hogy lefogysz-e vagy semmi. Az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb tényezője a sikeres fogyásnak. Ugyanis hiába tudod, hogy mit kell enni, mikor és mennyit, ha nem tudod, hogy mit kell emelett kerülnöd.

Módszerek, amiket kerülnöd kell

Módszerek, amiket kerülnöd kell

Ahogy a klub első szabályában van: felejts el mindent, és ne keverd semmi mással az itt tanultakat. Most pár konkrét fogyás típust mutatok be, hogy lásd mit miért ne csinálj, még véletlenül se.

A klub első és legfontosabb szabálya!!!

A klub első és legfontosabb szabálya!!!

Azzal, hogy klubtag lettél nagyon szerencsésnek mondhatod el magad, mert olyan tudást fogsz szerezni, amivel garantáltan el fogod érni az álmaid. DE! Van egy 0. szabály, amit előbb el kell fogadnod.

Általános Diétás Étrend

4 hetes Diétás Étrend

Az étrendek azért jók, mert egy olyan rendszert kapsz, amitől gyerekjáték lesz a fogyás. Megmondja, hogy pontosan mit és mikor ehetsz. Nem kell semmi mással törődnöd, csak a következő étkezéssel.

Ezek a tananyagok, azért lehet roppant értékes számodra, mert az aktuális súlyodhoz igazítjuk a diétádat. A fogyásod elejéntől a végéig fogjuk a kezed, és segítünk, amikor csak szükségét érzed. Dupla olyan gyorsan haladhatsz, töredére csökkentve a bukdácsolást. Azt csinálhatod, ami működik, amit szeret a tested is.

Nem kell a saját idődet ráfordítanod, amíg megtalálod a helyes módszert, én már megtettem helyetted. Kulcsrakész ötletek és "lépésről-lépésre" útmutatók, amivel végre kudarcok nélkül tudod elérni az álomalakod.

A Klubtagság kiváltságokat is jelent

Klubtagként a következő előnyökre teszel szert:

chat

Élő chat lehetőség
Hétköznapokon 9-18-ig bármikor kérdezhetsz tőlem a Klubban egy élő chat felületen. Ha segítségre van szükséged hirtelen, akkor itt mindig meg tudod kérdezni azt.

új tananyagok

Havi 2-3 új tananyag
Kérhetsz tőlem minden hónapban új tananyagokat, és én azokat elkészítenem neked. Csak olyan anyagok kerülnek fel, aminek garantáltan hasznát fogod venni.

alapoktól a végső fogyásig

Alapoktól az utolsó kilókig
A Diet Clubban lévő tananyagok a fogyás alapjaitól a 10-30 kiló fogyáson keresztül egészen az utolsó kilókig segít neked.

20% KEDVEZMÉNY

20% kedvezmény minden termékünk árából!
Klubtagként automatikusan törzsvásárlónkká válsz. Minden további termékünket 20% kedvezménnyel szerezheted be.

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Nem olyan rég még én is túlsúlyos voltam (84 kg), és főleg a hasamra híztam. Teljesen zöldfülü voltam a fogyáshoz, de 2014-ben diétázni kezdtem, és végül 25 kilót fogytam."

Mindig is az volt a célom, hogy hétköznapi, könnyen beszerezhető és elkészíthető ételeket ehessek, amiket még szeretek is.

Emellett rendszeresen mozgok is, hogy ne csak vékony, de fitt is legyek. Olyan tudást adok át Neked, amit a saját fogyásom alatt tapasztaltam meg, és a gyakorlatban, a valós életben is működik.

Már alig várom, hogy Neked is segíteni tudjak a fogyásodban!

Teremy Alex
a Diet Maker alapítója

Mit mondanak a Klubtagok?

Nagyné Hanuscsák Mária

"Bevallom, sokáig töprengtem a csatlakozáson. Minden nap bennem volt a kérdőjel, hogy kell e ez nekem. Úgy döntöttem, hogy igen! 6.999.- Ft-ért olyan tudáshoz jutok, mely megváltoztathatja az életemet. Az ilyen-olyan, több tízezer Ft-os fogyókúrás szerekből már elegem volt, mivel egyik sem használt! Ez az étrend azért tetszik, mert nem kell másra költenem, csak arra, amit eddig is megvettem és nem kell koplalnom! A sok-sok tanács amit egyenesen Tőled, első kézből kapok, segít áthidalni a kezdeti nehézségeket! Úgy gondolom az első 1 hónap bőven garanciát ad majd ahhoz, hogyan tovább!"

Nagyné Hanuscsák Mária

Dr. Bozsó Gizella

"A Diet-Club tagságot azért választottam, mert 2016. szeptemberében elkezdtem az általad leirt "fogyókúrás előirásokat" (azért tettem idézőjelbe, mert tulajdonképpen ez nem is fogyókúrás előirás, hanem egy észszerű életmódváltás!). Az eredmény -4 kg lett 10 hét alatt! [..] Bevallom, először kétkedéssel fogadtam a cikkeidet, de mivel számomra BIZONYITOTT, mindenkinek mesélek róla(d)! Köszönöm Alex!"

Dr. Bozsó Gizella

Horváth Lászlóné

"Pár napos tépelődés után azért döntöttem a diet club tagság mellett, mert szeretnék 20 kg-ot fogyni, de eddig nem sikerült, azonban érzem, hogy van logikus módja a fogyásnak, amit én nem ismerek. Remélem, hogy tudom teljesíteni az ehhez vezető utat és elérem célom."

Horváth Lászlóné

Parasics János

"Köszönöm a lehetőséget, és megtisztelő számomra hogy a Diet Club tagja lehetek. Azért lettem a Diet Club előfizetője, mert bízom abban, hogy -az eddigiekhez hasonlóan sok-sok hasznos dolgot fogok itt tanulni tanácsadásaiddal -:)"

Parasics János

Csatlakozás a Diet Clubhoz

– Mit kapsz Klubtagként, és mennyibe kerül mindez? –

Van 102.500 Ft-od a Klubtagságra?
Akkor jó, mert nem is kerül annyiba

Minden tananyag egyhelyen
A Diet Clubban elsősorban a korábbi termékeink kibővített változatai találhatóak meg kategóriákra bontva. Bármekkora is a súlyod, a megoldást meg fogod itt találni.

4 hetes Diétás Étrend
(Értéke: 18.000 Ft)

A Klubban többek között helyett kapott az egyik legnépszerűbb étrendem is, ami a 10-30 kilóval rendelkezők számára lesz nagyon hasznos.

Lapos Has Diéta Tudásanyag (Értéke: 20.000 Ft)
A Klubban szintén elérhetővé tettük a lapos has eléréshez szükséges tananyagainkat, ami az utolsó kilókban lesz rendkívül hasznos.

Sok-sok kiegészítő tananyag (Értéke: 64.500 Ft)
A Klubban jelenleg is, és a jövőben is számos további tananyag lesz elérhető havi rendszerességgel, amit ha külön-külön kellene megvenned, elkérhetnék érte minimum 102.500 Ft-ot, de nem teszem...

A Klubtagság nem kerül sem 102.500, sem 60.000, de még 20.000 Ft-ba sem.

A Diet Club tagság, a 25+ tananyag most mindössze
4.999 Ft /hó összegért
a Tiéd lehet!

KÉREM A 25+ TANANYAGOT ÉS A KLUBTAGSÁGOT!

A Diet Club egy előfizetéses szolgáltatás, mely díját havonta, negyed évente vagy fél évente egyszer kell kifizetned. A Klubban minden hónapban új tananyagok jelennek meg, valamint folyamatosan használhatod az egyéb Klubtagsághoz járó előnyöket.

Csatlakozási határidő:

nap óra perc mp.

1 Havi előfizetés

 • 25+ azonnal elérhető tananyag
 • Havi 15 perc chat konzultáció
 • Havi 2-3 új tananyag
 • Havi 1 saját tananyag kérése
 • Mindenre 20% kedvezmény

6.999 Ft / hó

Havi befizetéssel

3 Havi előfizetés

 • 25+ azonnal elérhető tananyag
 • Havi 30 perc chat konzultáció
 • Havi 2-3 új tananyag
 • Havi 2 saját tananyag kérése
 • Mindenre 20% kedvezmény

5.999 Ft / hó

3 Havi befizetéssel (17.999 Ft)

6 Havi előfizetés

 • 25+ azonnal elérhető tananyag
 • Havi 60 perc chat konzultáció
 • Havi 2-3 új tananyag
 • Havi 3 saját tananyag kérése
 • Mindenre 20% kedvezmény

4.999 Ft / hó

6 Havi befizetéssel (29.999 Ft)

VÁLASSZ CSOMAGOT!:

Diet Club

6.999 Ft

Cikkszám: Diet Club Kategória:

AJÁNDÉK MOST AZ ELŐFIZETŐKNEK:

ÉDESSÉG LESZOKTATÓ TUDÁSANYAG

Miket tartalmaz ez a tananyagunk?

 • Miért kívánhatod annyira az édességeket?
 • Ahhoz, hogy megértsd hol tudsz leszokni az édességekről, tudnod kell, hogy pontosan mi az oka annak, hogy annyira kívánod.

 • Hogyan szokhatsz le az édességekről?
 • Valójában a leszoktatás menete a szervezeted átverésén múlik. Az édességet csak édesség evés útján lehet abbahagyni. Furcsa ugye? :)

 • Több különböző ételre is kitér
 • Tippeket fogsz kapni általánosságban az édességekre, csokikra, süteményekre, de még a kenyérre is.

 • Megvalósítási tervet is kapsz
 • Egy táblázatot is fogsz kapni, ami segíteni fog abban, hogy hatékonyan és gyakorlatilag észrevétlenül tudj elhagyni bármilyen ételt, amit szeretnél.

Édesség Leszoktató Tudásanyag
5.000 Ft
helyett
ingyen
Ez a tananyagunk nyilvánosan nem elérhető csak Klubtagok tudnak hozzájutni.

MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLASZOLTAM?

A lenti kérdések szinte mindent tisztáznak a klubbal kapcsolatban.
Ha már csak az jár a fejedben, hogy: "Hogyan tudok klubtaggá válni?" akkor görgess az oldal legaljára.

 • Hogyan fogom megkapni a Diet Club havi anyagait?
  A Diet Club anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi Diet Club anyagaidat.
 • Mikor kapom meg a Diet Club havi anyagait?
  A Diet Club havi anyagait minden hónapban meg fogod tőlünk kapni. Minden hónapban kapsz majd tőlünk egy emlékeztető e-mailt, amiben jelezzük, hogy elérhetővé vált számodra az új havi anyag. A Diet Club-ba belépve, egy online felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.
 • Hogyan tudom kifizetni Diet Club előfizetési díját?
  A Diet Club előfizetési díját banki utalással vagy bankkártyával tudod kifizetni. Amennyiben nincs bankkártyád és bank számlád se, akkor egy OTP Bankban tudod készpénzben befizetni a rendelés után kapott bank számlaszámunkra.
 • Fix az előfizetési díj, és semmi rejtett költség?
  A Klubtagságod előfizetési díja fix. Nincs semmilyen rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.
 • Hogyan érem el a korábbi hónapok anyagait?
  Ameddig Klubtag vagy nálunk, az idő alatt folyamatosan, a Klubtagságod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok Diet Club anyagait. Tehát a Klubtagságod ideje alatt kapott anyagokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.
 • Ki állítja össze a Diet Club havi anyagait?
  A Diet Club havi anyagait én, azaz Teremy Alex állítja össze, saját fogyásom, korábbi és jelenlegi ügyfeleim tapasztalatait felhasználva.
 • Hogyan történik az előfizetési díj számlázása?
  Minden előfizetési díj beérkezése után automatikusan kiállítódik egy elektronikus számla, amit a megadott e-mail címedre elküldünk.
 • Hogyan tudom lemondani a Diet Club tagságomat?
  Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor elégséges, ha írsz nekünk egy e-mailt a dietmaker@dietmaker.hu e-mail címre, és mi 1 napon belül töröljük a klubtagságodat. Ekkor a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni.

Ha bármi egyéb kérdésed felmerül, ami visszatartana attól, hogy csatlakozz a Diet Clubhoz, írj nekünk bátran a dietmaker@dietmaker.hu email címre.

NEM KÉRDÉS, CSATLAKOZOK A KLUBHOZ!

További információk

Csomag

1 hónap, 3 hónap, 6 hónap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Diet Club” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Mit szeretnek a vásárlóink a Diet Maker-ben?
Ezeket mondták:


Közvetlen, nem beszél rébuszokban, és minden dologra gondol, amikor tanácsokat ad.

Könnyen betartható a diéta, azt eszel nagyjából amit szeretsz.

Lényegre törő, nincs mellébeszélés, hasznos, jó tippek.

Sajátos. Új szemszögből közelít.

Új, máshonnan nem ismert információk; egyszerűség; érthetőség.

Fotókkal dokumentált fogyások.
0

Your Cart