Bejelentkezés

A fogyókúra legnagyobb ellensége a saját családod?

Amikor elkezdünk fogyókúrázni, akkor számtalan akadály állhat az utadba, de nem is gondolnád, hogy az egyik legnagyobb akadály a családtagtól származhat.

A fogyókúra legnagyobb ellensége a saját családod?

Fogyás kezdete: “Neked úgysem fog sikerülni”

Az első nap, amikor belekezdesz a fogyókúrába, akkor az első véleményeket a családtagodtól fogod kapni, hiszen jobb esetben velük fogod megosztani leghamarabb a terveidet. Emiatt kaphatsz olyan véleményeket, miszerint nem támogatják a fogyásodat. “Nincs erre neked szükséged”, “úgysem fog sikerülni”, “felesleges próbálkoznod”, “te így vagy szép”, “ne akarj piszkafa lenni”, és így tovább. Ezeket a véleményeket legtöbbször azért kapod, mert irigyek rád. Irigyek az elhatározásodra, az akaraterődre és a kitartásodra. Minden negatív, “visszahúzó” vélemény azt jelezni, hogy valami olyat csinálsz, amire mások képtelenek, még csak gondolati szinten is. Egyszerűen nem akarja senki, hogy jobb legyél náluk. Ez egy alapvető emberi tulajdonság, amit sokan nem tudnak kezelni.

Te sem tudod mit ehetsz biztonsággal fogyókúra alatt? Töltsd le a 27 Diétás Étellistánkat!

Fogyásod közben: “Úgyis vissza fogod hízni”

Amint jönnek az eredmények és egyre kevesebb kiló vagy, úgy változnak a kommentárok is. Gyakran fogod azt a véleményt kapni, hogy “úgyis vissza fogod hízni”, “most már jól nézel ki, szóval abbahagyhatod”, “nem áll jól neked a vékonyság”, stb. Bár a visszahízás kockázata gyakori, hisz sok rossz módszer van ma a piacon, de ha nem éhezteted magad és nem valami “csodaszerrel” fogysz, akkor minimális a visszahízás esélye.

Mit csinálj, hogy érvényt szerez magadnak?

A legjobb tanács az, ha nem csinálsz semmit. Magyarul ne foglalkozz mások véleményével, hiszen te tudod, hogy mit csinálsz és tudod, hogy te magadnak akarsz megfelelni és nem másoknak. Minél jobban belemész a vitába, annál nagyobb vita keletkezik belőle. Ne foglalkozz mások véleményével, és meglátod, hogy nagyon gyorsan abba fogják hagyni. Hagyd, hogy irigyek legyenek és hagyd, hogy tőled tanuljanak.

Természetesen ne is ess át a ló túl oldalára, hiszen a kórosan soványság súlyos betegségeket okozhat. Számold ki, hogy jelenleg mennyi a testtömegindexed és 18,5 alá már ne menj. Onnantól kezdve inkább csak erősítő edzésekre járj, hogy az izomtömeged növeld, ami egyben azt is jelenti, hogy a testzsírszázalékod csökkenni fog.

OSZD MEG MÁSOKKAL IS
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Pin on Pinterest0

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

Cím: A fogyókúra legnagyobb ellensége a saját családod?
Kategória: Diéta, Fogyókúra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0

Your Cart

 Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES

27 Diétás Étellistánkat