Diétás ételek

A diétás ételek hallatán mindenkinek az ízetlen ételeket jutnak eszükbe az egész napos saláta evéssel párosulva. Valójában a legtöbb ember egészséges ételeket eszik, de mindig van egy-két étel a nap folyamán, amivel elrontják az aznapi fogyásukat. Az alábbi diétás ételek megtanítanak, hogy milyen ételeket ehetsz a diétád alatt mindenféle sanyargatás nélkül. Nagyon sok a választék, nem kell hetekig egyfajta ételt enned. Ha tudod, hogy mitől kiválóak a diétás ételek, akkor nincs semmilyen határja annak, hogy te is összeállíts magadnak egy megfelelő étrendet. A legjobb hazai, hagyományos diétás ételek itt vannak, válogass kedvedre.

Diétás ételek kategóriákra bontva

Egészséges édességek a mikulás csomagba

Egészséges édességek a mikulás csomagba

Egy-egy mikulás csomag rengeteg kalóriát tartalmazz a cukor és csoki szeletek miatt. Amennyiben rá lenne írva a mikulás csomagokra mennyi kalóriát is eszik a gyerekünk biztosan nem adnánk a kezébe. Egy átlagos szülő már a fogantatás után védelmezi a gyermeke egészségét, tehát miért ne adhatnánk nekik egészségesebb édességet a tömény cukor és csoki halmazok helyett Mikulásra? 

egészséges mikulás csomag csoki alma

(tovább…)

Kategória: Diétás ételek

Top 5 diétás étel, amit bárhova magaddal vihetsz

Top 5 diétás étel, amit bárhova magaddal vihetsz

A diéta egyik legnehezebb része, amikor elmegyünk otthonról és sokszor nem tudjuk azt enni, amit a diéta megkövetelne vagy, amit mi szeretnénk. Ilyenkor van gondban sok ember és nem tudják mit csináljanak pontosan. Általában két rossz kimenetele van ennek a helyzetnek, egyik az amikor direktbe nem eszünk mondván nincs semmi, amit szabad enni, a másik, hogy inkább eszünk valamit olyat, amit nem lenne szabad és betudjuk ezt egy rossz napnak. Valójában a megoldás abban keresendő, hogy tudatosan készüljünk fel az ilyen esetekre. Ha tudjuk már pár órával előtte, hogy el fogunk menni otthonról hosszabb időre, akkor készítsünk magunknak olyan ételeket, amiket el tudunk vinni az útra. Összegyűjtöttem a top 5 olyan ételt, amit bárhova magaddal vihetsz, ha diétázol.

(tovább…)

Kategória: Diétás ételek

Halloweeni különleges ételek

Halloweeni különleges ételek

A Halloweenra nem süteményeket hozzok, hanem különleges gyümölcsös Halloweeni ételeket, amiket a vendégeinknek tudunk felszolgálni előétel gyanánt. Van miből válogatni és ötleteket gyűjteni, és talán még tovább fejleszteni őket, hogy még ijesztőbbek legyenek. A tovább mögött még több ötletes étel.

(tovább…)

Kategória: Diétás ételek

0

Your Cart

Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Kérd az INGYENES

27 Diétás Étellistánkat

Diétafüzet 1 Ft-ért -16 Days 21 Hours 18 Minutes 31 Seconds
Kérem!