A fogyás folyamatai

Amióta fogyással és diétával foglalkozom egyre jobban kirajzolódik egy folyamat ábra, ami mentén egy átlag ember végig megy. Sőt először még én is beleesetem ebbe, bár talán én sose szenvedtem, de nagyjából ugyan így zajlott le.

fogyás folyamatai

“1 hónap alatt 10 kiló”

Mindenki gyorsan és azonnal szeretne fogyni, amiért lehetőleg ne kelljen semmit tenni. Erre találták ki a tablettákat, amik kihasználják az emberi érzelmeket és becsapnak, miközben egy valag pénzt fizetünk értük. A tanuló pénzt mindenkinek meg kell fizetni előbb vagy utóbb. Vagy kamu fogyókúrás terméket veszel és megtanulod, hogy ilyet soha többet. Vagy elfogadod, hogy egyedül nem fog menni és segítséget kérsz szakembertől.

Neked sem indul be a fogyásod? Iratkozz be az ingyenes diéta tanfolyamunkra!

Én is elkezdtem valahogy…

A kérdés itt csak, hogy jelenleg mennyire szeretnél fogyni. Valószínű a legtöbb ember, aki olvassa ezt, az a piros szakaszban van és várja, hogy valami történjen. Leginkább, hogy valami motiválja őket. Én is voltam ebbe a szakaszba. Legelőször, amikor tettem is ellen, kudarccal végződött és feladtam, úgy ahogy az ábrán is van. Aztán végül az motivált, hogy egyik nap megmértem magam és életemben akkor volt a legnagyobb súlyom, soha addig nem voltam annyi. Tudtam, ha nem teszek semmit, akkor még több lesz a súlyom.

Gyakorlatilag a piros szakasz nekem éveket jelentett, míg a “Pánik” szakasz egy napot. A Zöld szakasz pedig 1 évet, de szenvedés és drasztikus diéta nélkül. Hogy megérte ez az idő? Ma a tudásomból élek, szóval elégé 🙂

Te melyik szakaszban vagy jelenleg?

OSZD MEG MÁSOKKAL IS
Share on Facebook11Tweet about this on Twitter0Share on Google+1Pin on Pinterest0

Neked sem indul be a fogyásod?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Iratkozz fel a tanfolyamra!

Fogyás Beindító Ingyenes Diéta Tanfolyam

Cím: A fogyás folyamatai
Kategória: Diéta, Fogyókúra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0

Your Cart

Várj! Ne hagyd itt az ajándékod!

Fogyás Beindító Ingyenes Diéta Tanfolyam

Kérd az INGYENES Diéta Tanfolyamot!